Lucrurile din casă care ne fac fericiţi

Lucrurile din casă care ne fac fericiţi

Ordinea – se pare că lucrurile care nu sînt așezate la locul lor ne obosesc și ne irită. Vestea bună este că ordinea poate fi păstrată cu un minim de efort zilnic, astfel ca pantofii, hainele, cosmeticele să nu mai stea împrăștiate prin casă, ci așezate la locul lor, după fiecare întrebuințare.


Mirosul plăcut de acasă – parfumul care ne întîmpină cand sosim acasă este, de fapt, amprenta noastra și declanșează emoții plăcute de cîte ori îl simțim, deoarece îl asociem sentimentului plăcut, de siguranță, pe care casa noastră ne-o conferă. Cea mai importantă este aerisirea frecventă a încăperilor și, apoi, parfumarea aerului cu aromele preferate, prin diverse produse: spray-uri de cameră, arome cu bețișoare, uleiuri aromatice, lumînări parfumate.


Fotografii cu cei dragi – păstrați momentele frumoase din viață sub forma unor fotografii, expuse în rame elegante, ce se încadrează în designul interior al locuinței. Acestea adaugă personalitate și viață spațiului, plus că ne fură mereu cîte un zîmbet cînd le privim.


Accesoriile decorative – știm deja, detaliile fac diferența, și, uneori, lucrurile mici au un impact mare. Acestea pot fi suporturile pentru lumînări, o tăviță pentru chei, coșulețele în care ținem diverse mărunțișuri sau, poate, o mică oglindă în care ne retușăm machiajul înainte de a ieși din casă.


Plantele și florile  - un celebru designer de interior spune că Florile sînt cea mai simplă extravaganță.Este o afirmație atît de adevarată, nimic nu înnobilează precum florile. Fie că e vorba de plante în ghiveci sau flori tăiate, vegetalul oferă spațiului viață, prospețime și conexiune cu natura.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load