Lucru neștiut despre Kate Middleton şi Meghan Markle

Lucru neștiut despre Kate Middleton şi Meghan Markle

După ce Meghan Markle se va căsători cu Prinţul Harry în acest an, fosta actriţă va trebui să urmeze un set de reguli.


Pe lîngă faptul că niciun membru al familiei regale nu are voie să ofere autografe atunci cînd se află la anumite evenimente sau vizite oficiale, există şi cîteva reguli pe care femeile trebuie să le respecte cu fiecare apariţie publică. Expertul familiei regale, Victoria Arbiter, a dezvăluit pentru publicaţia Insider că Regina Elisabeta ţine cont de singură regulă pe care orice femeie din familia regală trebuie să o respecte cu stricteţe, scrie ONE.


“Nu veţi vedea niciodată o femeie din familia regală fără dresuri nude. Din cîteva văd în fotografiile de logodnă, Meghan nu pare să poarte. Aş putea spune că asta este cea mai strictă regulă de la care regina nu se poate abate”, a povestit Victoria.


Într-adevăr, privind portofoliul apariţiilor lui Kate Middleton, aceasta poartă dresuri nude sau negre în orice ţinută, dar cum Meghan Markle încă nu face parte din familia regală, nu este necesar să aplice această regulă. Cu toate astea, după nuntă, lucrurile se vor schimba.


“De-a lungul timpului, vom vedea o schimbare treptată în stilul lui Meghan Markle care se va conforma protocolului regal, dar, în acelaşi timp, cred că ce iubeşte toată lumea la ea este stilul său personal, unic. Să sperăm că va reuşi să găsească un echilibru”, a continuat Victoria Arbiter.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load