COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La o mănăstire din Odessa a avut loc un incendiu puternic (VIDEO)

La o mănăstire din Odessa a avut loc un incendiu puternic (VIDEO)

La o mănăstire din Odessa a avut loc un incendiu puternic, cauza căruia, potrivit martorilor oculari, a fost incendierea.

Potrivit portalului culturemeter.od.ua, în noaptea spre 24 aprilie, a luat foc o clădire pe teritoriul mănăstirii de călugări Adormirea Maicii Domnului.

După primirea semnalului la linia fierbinte "101", pompierii au avut nevoie de doar 6 minute pentru a ajunge la locul incendiului. În mănăstire ardea cu foc deschis o clădire de lemn amplasată separat. Salvatorii au localizat incendiul la ora 02: 45 și l-au lichidat la ora 3:41.


Focul a distrus o casă de 480 de metri pătrați, lemnul de foc, fînul, vopsele și lacuri în containere. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit.
La lichidarea incendiului au participat 6 mașini de pompieri și 24 de persoane din dotare. Cauza incendiului și daunele se stabilesc.

Eparhia din Odessa a declarat că focul a fost declanșat intenționat. Se presupune că niște martori au văzut un bărbat care a aruncat sticle cu un amestec incendiar peste gard. Cîteva sticle au căzut sub mașini, lăsînd pe ele urme de incendiere.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load