Jucăriile pentru copii care fac înconjorul lumii (FOTO)

Jucăriile pentru copii care fac înconjorul lumii (FOTO)

O serie de jucării cît palma copilului fac înconjurul lumii. 


Este vorba de o colecţie de maimuţele ce funcţionează pe principiile unui animal-robot de companie, ce scoate peste 40 de sunete la interacţiunea cu copilul.


Cele şase maimuţele viu colorate şi vesele se numesc MonkeyLings. În SUA, ele deja fac subiectul unor publicaţii precum TIME, USA Today, BBC, Financial Post şi nu numai. Atît jurnaliștii, cît şi copiii și părinții sînt cu ochii pe magazinele care comercializează jucăriile interactive MonkeyLings, stocurile terminîndu-se destul de rapid. 


MonkeyLings funcţionează pe bază de senzori de mişcare, atingere şi sunet şi pot clipi, cînta şi pot chiar adormi, ca reacţie a semnalelor primite. Potrivit reprezentanţilor MonkeyLings, toate aceste atribute sînt făcute pentru ca cel mic să dezvolte o legătură pe termen lung cu jucăriile inteligente, în timp ce se dezvoltă el însuşi. Secretul acestor jucării este că au fost concepute ca să ajute la dezvoltarea emoţională a copiilor şi la creşterea capacităţilor de comunicare ale acestora.


Maimuţele-bebeluşi sînt energice, voioase şi cuminţi, la nevoie. Cei mici le pot purta ca accesorii, mulţumită cozii încovoiate. Deşi cele 6 maimuţe din colecţie au aceleaşi manifestări, ele se diferenţiază prin culorile vii. Odată aduse împreună, maimuţelele pot cînta în sincron, la semnalul copiilor.


Cei mici se pot juca cu maimuţelele singuri sau cu prietenii, le pot atîrna în cameră ca accesorii decorative, atunci cînd ele sînt în repaos şi le pot păstra ca pe primele lor animale de casă sub formă de roboţei cu baterii.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load