Jim Carrey a declarat boicot Facebook-ului

Jim Carrey a declarat boicot Facebook-ului

Jim Carrey a lansat apelul de boicotare a Facebook-ului, explicîndu-și decizia prin faptul că rețeaua socială "a profitat de imixtiunea Rusiei" în alegerile americane, informează The Washington Times.


Actorul a adăugat că pînă acum compania "nu întreprinde nimic pentru a stopa acest lucru".


Actorul de comedie Jim Carrey, pe contul său de Twitter, a lansat apelul de boicotare a rețelei sociale Facebook, în legătură cu "imixtiunea Rusiei în alegeri", informează The Washington Times.


"Eu scap de acțiunile Facebook și-mi șterg pagina, deoarece Facebook a profitat, îmbogățindu-se de pe urma imixtiunii rusești în alegerile noastre și ei încă nu depun eforturi suficiente pentru a stopa acest lucru. Îi invit pe alți investitori, care au grijă de viitorul nostru să facă același lucru", a scris el.


Посмотреть изображение в Твиттере


Kerry a folosit hashtag-ul #unfriendfacebook (elimină Facebook-ul din prieteni) și a inserat pe postul său un desen, în care el arată cu "degetul în jos" la această rețea socială.


Așa cum reamintește publicația, anul trecut, Facebook a recunoscut că contentul, distribuit de "conturile legate de Kremlin", care aveau drept scop influențarea alegerilor prezidențiale din 2016 în SUA, l-au văzut 126 de milioane de americani.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load