Insula tropicală de lux vîndută cu 10 dolari (FOTO)

Insula tropicală de lux vîndută cu 10 dolari (FOTO)

O insulă din Marea Caraibilor, pe care se află unul dintre cele mai luxoase resorturi din America Centrală, este vîndută la un preț derizoriu de numai 10 dolari.


Cuplul care deține insula a decis să organizeze un concurs la care poate participa oricine și să aleagă un cîștigător dintre cei înscriși, relatează Mirror.


Dave și Suzanne, cuplul care deține principalul resort de pe insula tropicală, au petrecut cinci ani transformînd o casă rustică într-una care a intrat pe TripAdvisor în primele cinci resorturi de lux din Panama și din întreaga Americă Centrală. 


Paradisul exotic Casa Cayuco Eco Adventure Lodge se întinde pe o suprafață de 8 kilometri pătrați și este delimitat de o pădure tropicală, așa că se poate spune că ai la dispoziție întreaga insulă, mai ales că în zonă nu sînt foarte multe astfel de unități de cazare care să ofere toate facilitățile necesare. Resortul dispune de patru cabine private, un complex hotelier, două complexe cu apartamente private, cumulînd 24 de paturi.


Cei care vor să se înscrie în concurs trebuie să plătească o taxă de doar 10 dolari, așa că este de așteptat ca proprietarii insulei să se aleagă cu o sumă frumoasă de pe urma insulei, mai ales că se pot cumpăra mai multe bilete de înscriere în competiție. În plus, ei oferă cîștigătorului și o primă de instalare de 50.000 de dolari cash, pentru a îi ura bun venit norocosului cîștigător.


Cuplul povestește că a vîndut tot ce avea, inclusiv apartamentul și mașinile, pentru a-și permite să cumpere resortul, pe care l-a renovat apoi, încetul cu încetul. Dave și Suzanne spun că vor să își mărească familia acum și intenționează să construiască un alt resort, de la zero, într-o altă regiune din Panama.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load