Iată de ce nu e bine să bei cafea în avion

Iată de ce nu e bine să bei cafea în avion

O însoţitoare de bord a dezvăluit un detaliu greţos referitor la sistemele de asigurare a apei existente în aeronave.

Ea a spus pentru Mirror că, în opinia ei, pasagerii nu ar trebui să mai consume cafea în avion, informează Gîndul.

Potrivit acesteia, apa folosită la prepararea cafelei este aceeaşi cu cea care curge în toaletele din aeronavă. 

Însoţitoarea de zbor a dezvăluit că, deşi este apă potabilă, un test recent făcut apei din avioane pentru depistarea bacteriei E coli a ieşit pozitiv. Deci, sfatul tinerei este ca, pe cît e posibil, cei care călătoresc cu avionul să evite să consume ceai cald sau cafea cît se află la bord. 

Există şi un studiu din 2012 care susţine, parţial, spusele stewardesei, cercetarea arătînd că 12% din apa analizată fusese depistată pozitiv la testele pentru bacterii periculoase, cum ar fi E coli. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load