Horoscopul pentru 7 martie 2018

Horoscopul pentru 7 martie 2018

BERBEC


Este o zi bună pentru a face schimbări în locuința. Țineți cont și de părerile partenerului de viață. Nu vă implicați în mai multe activități în același timp, pentru că s-ar putea să nu terminați niciuna! După-amiază este posibil să primiți un cadou care va impresionează.


TAUR


Dacă v-ați propus să faceți schimbări în casă, azi sînt șanse să faceți rost de banii necesari pentru a începe lucrările. Că să evitați neînțelegerile cu partenerul de viață, mergeți împreună la cumpărături și stabiliți încă de acasă, fără grabă, ce urmează să cumpărați.


GEMENI


S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casă. Se întrevede o zi foarte aglomerată, dar puteți avea realizări importante, care va vor produce o satisfacție deosebită. Puteți petrece seară acasă, împreună cu prietenii care v-au dat o mîna de ajutor.


RAC


Un eveniment neașteptat ar putea să va determine să va puneți în aplicare mai devreme planurile de a face anumite modificări în locuința. O persoană mai în vîrstă din familie v-ar putea oferi un ajutor financiar dar va încerca să își impună propriile idei. Fiți cît mai diplomat, fiindcă o eventuală ceartă v-ar afecta relația pe termen lung! Seară, este posibil să primiți niște vești mai puțîn plăcute de la o rudă din altă localitate.


LEU


Se pare că sînteți preocupat de anumite probleme legate de locuința. În această dimineață este posibil să descoperiți o ocazie favorabilă de a rezolva o mare parte dintre probleme. Partenerul de viață este de acord cu inițiativele dumneavoastră. Evitați speculațiile. Bazați-va pe intuiție!


FECIOARĂ


Se pare că simțiți de ceva vreme nevoia de a face anumite schimbări sau reparații în casă, dar ați tot amînat din lipsa de timp sau de bani. Astăzi sînt șanse să rezolvați problema banilor și să puteți trece la treaba. S-ar putea că partenerul de viață să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră, în special în privința cheltuielilor. Pentru a evita o ceartă, sfătuiți-va înainte de a face lista de cumpărături!


BALANȚĂ


Din punct de vedere astrologic, este recomandat să amînați întîlnirile de afaceri programate pentru azi, pentru că este posibil să nu fiți în cea mai bună formă intelectuală și riscați să luați decizii păguboase. În general, eastrolog.ro va recomandă să nu luați decizii importante azi. În schimb, este o zi bună pentru a petrece mai mult timp în familie și pentru a rezolva diverse mici probleme în casă.


SCORPION


Este o zi bună pentru a va ocupă de familie și de eventualele probleme ale căminului. Se pare că v-ați propus să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea că o rudă apropiată să va dea un sfat bun, ajutîndu-va să faceți o economie importantă. Nu luați nicio hotărîre fără să va consultați cu partenerul de viață!


SĂGETĂTOR


Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este un moment propice din punct de vedere astrologic. Este o zi bună pentru curățenie generală, reparații, zugrăvit etc. Va puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Sfaturile unei rude ar putea tensiuna atmosfera din familie. Pentru a evita o ceartă cu partenerul de viață, va sfătuim să fiți prudent și să va păstrați calmul.


CAPRICORN


Este o zi bună pentru a face în casă schimbările la care va gîndiți de ceva timp. sînt șanse mari că inițiativa dumneavoastră să fie bine primită de partenerul de viață și să contribuie la armonia din cămin. sînteți tentat să cheltuiți mai mult decît va permite bugetul. Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, va recomandăm să nu va neglijați sănătatea. Gășiți-va timp și pentru odihnă!


VĂRSĂTOR


Aveți idei originale, apreciate de cei din jur, dar ar fi bine să țineți cont și de părerile celorlalți. Astăzi nu este recomandat să va implicați în activități importante în afaceri sau pe plan profesional. Dacă se ivește ocazia să faceți o excursie împreună cu partenerul de viață, va recomandăm să nu ezitați. O călătorie relaxantă nu poate fi decît benefică relației.


PEȘTI


Traversați o perioada favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineață este posibil să aflați că o călătorie în interes profesional a fost anulată. S-ar putea să fiți puțîn dezamăgit, dar puteți profită de ocazie pentru a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi. Seară este posibil să fiți invitat la prieteni.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load