COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 5 octombrie 2019

Horoscopul pentru 5 octombrie 2019

BERBEC

Ai toate motivele să aştepţi lucruri din ce în ce mai bune în planurile la care munceşti cu drag. Primeşti tot mai multe indicii suplimentare care îţi conferă ţie un sentiment de siguranţă că te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei însă, continuă pe aceeaşi linie şi în acelaşi ritm susţinut, pentru că nu ai ajuns încă la capăt. Eşti într-un punct culminant, aşa e, dar nu trebuie să renunţi la viteza şi entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci să mai ai un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâi în priză!

TAUR

Ziua e prea plină de resurse de energie şi de acţiune ca s-o laşi să treacă lenevind, dormind, aşteptând, visând fără ţintă. Tot ce întreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care îl deschizi acum duce departe, ca atare apucă-te serios de o treabă solicitantă, cu un consum maxim de energie, pentru că roadele vor fi mai mult decât bune! E ca şi cum se aprinde scânteia care declanşează o flacără mistuitoare, care te copleşeşte pur şi simplu, dar îţi place această atmosferă dinamică şi entuziastă. E pe şablonul firii tale, ca atare e bine să porneşti repede ceva nou, îndrăzneţ, măreţ, pentru că evoluţia va fi rapidă.

GEMENI


Ți-e frică s-o iei de la capăt, pentru că eşti prea ataşat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine să spui adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu te poţi desprinde. Apare altceva, mai promiţător la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun să te desprinzi. Gata, închide acel capitol, e vremea să pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despărţire dureroasă, nu vei avea ce regreta, pentru că ceea ce ţi se oferă în schimb, în cealaltă parte, sună mult prea frumos ca să-i poţi rezista. Acceptă deci cu inima deschisă!

RAC

Vestea bună care soseşte azi e ca o gură de aer proaspăt după o perioadă stresantă şi obositoare. De fapt, îţi propui să laşi orice problemă la o parte, măcar pentru o zi, ca să regăseşti bucuria de a zâmbi şi a te simţi bine alături de cei dragi. Copiii sunt alături de tine şi te cobori cumva la nivelul lor, pentru că, la urma urmei, ai şi tu un copil interior care are nevoie să se manifeste liber, să facă ce vrea, să se joace, să se elibereze de griji. Fă asta într-o astfel de zi şi ai s-o închei cu un sentiment de relaxare deplină, ca şi cum ar fi o zi de vacanţă. Ai suficiente motive de a te distra, de a râde, de a sărbători chiar!

LEU

Este o zi dedicată lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru că gesturile de afecţiune dintre tine şi persoana iubită sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zâmbind sau râzând datorită celui drag de lângă tine, şi oferi şi tu înapoi aceleaşi semne de afecţiune intensă. Dacă abia azi întâlneşti pe cineva nou, vei simţi că-ţi bate inima incredibil de tare, având curajul să spui că e cea mai mare iubire! Profită de auspiciile norocoase pentru a trăi momente de vârf în plan sentimental, cum ar fi o declaraţie de dragoste, o cerere în căsătorie sau… deja nunta!

FECIOARĂ

Nu încerca să le faci singur pe toate, când ai în jurul tău o întreagă lume gata să te ajute. Nimeni nu va interveni în treburile tale fără să-i inviţi, ca atare revizuieşte-ţi repede lista de prieteni şi cunoştinţe şi ai să descoperi cât de multă lume cunoşti. Printre ei sigur se află şi unii gata să-şi pună serviciile în beneficiul tău! Şi tu, la rândul tău, eşti gata să te dedici altora şi, chiar dacă unii nu au deplină încredere că deţii cheia problemelor lor, vor fi uimiţi să descopere ce miracole pot face prietenii adevăraţi. Aceasta poate fi şi revelaţia ta de azi: să descoperi cât de minunaţi sunt oamenii, atunci când se privesc unii pe alţii cu bucurie!

BALANȚĂ

E un moment bun să-ţi ridici privirea spre cer şi urechea spre interiorul tău, pentru că din aceste două direcţii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe răspunsuri utile pentru ca tu să-ţi îndeplineşti marile dorinţe. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele două cuvinte – cer – sună la fel, deci ai curaj să ceri iar cerul îţi va răspunde! Printr-un vis cu impact emoţional major, printr-un mesaj auzit întâmplător pe stradă sau la radio, printr-o intuiţie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garanţii că eşti pe drumul cel bun către un scop care ţi se potriveşte.

SCORPION

Iubirea nu e un episod de scurtă durată în care trebuie să-ţi investeşti toate resursele, ci este un proces neîntrerupt ce poate dura ani până când poţi ajunge la vârf. Nu te mulţumi cu un moment frumos, cu fluturaşii din stomac de acum, ci ai răbdare, pentru că relaţia ta e în continuă dezvoltare şi are un potenţial fantastic de creştere. Investeşte tot ce ai, nu aştepta să vezi cu ce intră celălalt în ecuaţie, ci tu, dacă tot ai ce dărui, dăruieşte cu toată inima, pentru că roadele vor fi pe măsura energiei vărsate în acest demers. Eşti pe drumul cel bun în iubire, relaţia pe care o clădeşti acum are mari şanse de reuşită, deci nu-ţi pierde speranţa, încrederea, optimismul că se poate şi mai mult, şi mai bine de atât!

SĂGETĂTOR

Visezi frumos, dar acestea nu rămân simple vise, ci tu chiar găseşti azi mai multe căi de a transforma visele în realitate. Ai să descoperi că uneori apar chiar mai multe direcţii la fel de bune de evoluţie, ba chiar ai putea găsi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, într-un final, împlinite. Nu te opri la o singură direcţie de mers, când tu ai atâtea alternative la dispoziţie, pentru că un vis îl naşte pe altul, un succes îl generează pe altul, şi acelaşi sentiment îl ai şi astăzi: că ai pornit cu încredere şi bucurie spre un anumit scop şi descoperi că, pe parcurs, apar alte şi alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce în ce mai frumos!

CAPRICORN

Merită să vorbeşti cu alţii despre marile tale vise, pentru că s-ar putea să întâlneşti azi persoane care au trecut şi ele prin situaţii similare şi ţi-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la ţelul tău suprem. Ascultă-i cu luare aminte, pentru că ei ştiu foarte bine ce spun, pentru că ei au ajuns deja la acel punct către care tu încă mai vâsleşti. Preia din ideile lor ceea ce poţi folosi şi nu uita să le mulţumeşti, cândva, că au jucat rol de îndrumători motivaţionali care te-au stimulat să ajungi cu brio la capătul acestei călătorii. Îţi sunt de mare ajutor, respectă-le instrucţiunile!

VĂRSĂTOR

În mâinile tale stă, azi, bucuria celor din jur, pentru că tu eşti cel care le aduce lumina şi speranţa, tu eşti mesagerul veştilor frumoase, tu eşti deschizătorul de drumuri spre perspective promiţătoare. Dacă simţi nevoia să intervii cu un gest minunat în viaţa altcuiva, azi, chiar şi a unui necunoscut de pe stradă. Fă-o cu inima deschisă, convins că acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tău. Vei fi fericit să descoperi zâmbete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine şi să primeşti înapoi recunoştinţa lor sinceră pentru felul în care ai pătruns în viaţa lor.

PEȘTI

Ai ajuns la un final de etapă şi nu ar trebui să te grăbeşti deja spre altceva nou, ci ia şi tu o pauză. Câteva zile de detaşare totală, în care doar să te gândeşti la nivelul atins până în acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tău. Vezi cât de multe ai realizat, vezi ce bine s-au aşezat toate, deci nu are rost să-ţi propui deja alte scopuri. Bucură-te cât mai mult de ceea ce ai realizat până aici, scaldă-te o vreme în plăcuta senzaţie de succes, şi, după ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea să te gândeşti la nivelul următor. Acum doar încarcă-te de energia acestui happy end!!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load