COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 16 mai 2020

Horoscopul pentru 16 mai 2020

BERBEC

Adu-ţi aminte ce frumos şi ce bine ai depăşit în trecut unele hopuri similare, şi repetă reţeta de succes din acele vremuri. Nu e prima oară când treci prin astfel de momente şi ai rezolvat totul cu brio, ai depăşit impasul, ai învăţat lecţia cea mai adecvată, deci de ce te temi? Ai experienţa necesară pentru a trece şi de această dată pentru un moment fragil, deci linişteşte-te. Nu exagera cu îngrijorarea şi cu lamentările, şi aşteaptă cu optimism şi răbdare să se calmeze spiritele. Vei vedea ce bine se rezolvă toate, dacă priveşti spre trecut într-o notă pozitivă, spunând: dacă atunci am putut, pot şi acum!

TAUR

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viaţa de familie, de relaţia ta cu oamenii pe care-i îndrăgeşti cel mai mult. Când discuţi cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că şi ei au aceleaşi aşteptări, deci vă puteţi combina forţele pentru a ajunge la acelaşi rezultat care să vă satisfacă pe toţi deopotrivă. Eşti un visător, aşa e, dar încurajările care vin de la cei dragi te fac să ţinteşti şi mai sus, să speri şi mai mult de la ziua de mâine, tocmai pentru că ştii că te vor sprijini şi ei.

GEMENI


Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia? Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

RAC

Chiar dacă nu eşti întotdeauna tratat aşa cum se cuvine, ridică-te pentru drepturile tale. Nu te lăsa învins de alţii cu mai mult tupeu sau cu mai multă putere. Nimic nu le dă lor dreptul de a te persecuta, de a te domina, de a te da deoparte, de a-ţi lua ceea ce îţi aparţine, ca atare, dacă vezi că ai fost tratat eronat sau injust, ia atitudine imediat pentru a recupera ce este al tău. Luptă pentru dreptate, pentru adevăr, pentru lege, nu lăsa pe alţii să te priveze de aceste valori care ţi se cuvin, deci, oricât de greu ar fi drumul către victorie, merită să porneşti războiul! Nu renunţa, insistă, poţi obţine ceea ce pe merit e pus deoparte pentru tine!

LEU

Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, ţi se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai plăcute senzaţii. Orele petrecute în compania celui drag ţi se par de neînlocuit şi trăieşti totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţa ta, ea poate să se mijească acum la orizont întruchipată de o persoană care ţi se pare perfectă! Eşti gata să te îndrăgosteşti, dar, idealist cum eşti, ai tendinţa de a-l vedea pe cel drag într-o aură de personaj de poveste.

FECIOARĂ

Ai ajuns la finalul unei activităţi care te-a solicitat foarte mult, dar deşi eşti un pic debusolat că ai ajuns la capăt, roadele sunt pe placul tău. Îl poţi numi un succes, pentru că toate eforturile tale sunt răsplătite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii împlinite. De acum te poţi detaşa de toate, nu te mai gândi la paşii parcurşi, este un alt capitol închis din viaţşa ta şi savurezi rezultatele foarte bune.

BALANȚĂ

Trebuie să lupţi pentru a dovedi adevărul într-o situaţie tensionată din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputaţie, dar ai acum şansa de a restabili echilibrul firesc şi de a-ţi recăpăta poziţia meritată. Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că eşti corect şi nu te simţi vinovat de nimic. Alţii sunt cei care încearcă să arunce vina pe umerii tăi ca să scape basma curată, dar nu trebuie să accepţi asemenea nedreptate. Poţi scăpa fără urmări, dar trebuie să te ridici pentru drepturile tale!

SCORPION

Nu te preface că totul e în regulă, ca să scapi mai repede de o responsabilitate, ci asumă-ţi în totalitate sarcina care îţi revine. Nu aştepta de la alţii soluţii, pentru că totul depinde numai de tine şi voinţa ta. Apucă-te de treabă acum, nu mai amâna, pentru că a ascunde praful sub preş nu e soluţia optimă în cazul de faţă. Cu cât te implici mai serios şi cu cât nu depinzi de nimeni, cu atât rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea să spui cu fermitate start şi să nu te opreşti până la capăt! Dacă cineva se oferă să te ajute, eşti norocos, dar dai mai mult randament dacă faci totul de unul singur.

SĂGETĂTOR

Transformi în aur tot ce atingi, deci nu aştepta să facă alţii în locul tău, ci pune chiar tu mâna pe unelte ca să pui în aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru că trebuie să alegi cu grijă momentul potrivit pentru ceea ce intenţionezi să faci, dar dacă te gândeşti bine şi pui în balanţă toate detaliile pe care le ai la dispoziţie, vei reuşi să alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate să meargă ca unse. Analizează la rece argumentele pro şi contra, alege din multiplele variante pe care le ai la dispoziţie, şi apoi dă startul cu încredere. E vremea să porneşti pe un drum care duce la succes!

CAPRICORN

Eşti într-o formă excelentă şi ar fi bine să foloseşti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o laşi să se stingă ocupându-te de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipă pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul şi să aluneci spre o stare de dolce far niente, aşa cum îţi dictează anturajul. Ai în preajmă oameni care nu au chef de mişcare sau de aventură şi te trag şi pe tine alături de ei, când tu ai fi putut azi să urci şi Everestul!

VĂRSĂTOR

Fii mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cât eşti mai econom şi mai precaut, cu atât vei gestiona mai bine un moment de criză pentru bugetul propriu. Nu te gândi la ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează, pentru că, dacă începi să dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe listă câteva puncte inutile şi trasează priorităţile perioadei următoare cu multă prudenţă în materie de bani.

PEȘTI

Eşti pregătit mental şi psihic să porneşti o aventură nouă. Poate te bate gândul să începi o afacere, să îţi schimbi serviciul, să te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai aştepţi? Momentul estre perfect pentru a-i da startul cu entuziasm, cu încredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism şi apoi ţine-te de drumul ales cu insistenţă, convins că la final te aşteaptă exact ceea ce visezi. Chiar dacă porneşti pe acest drum fără să deţii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te îngrijora. Multe vor apărea pe parcurs, deci cel mai important e să-i dai startul: restul vine de la sine în forma şi în momentul potrivit.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load