COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 16 aprilie 2020

Horoscopul pentru 16 aprilie 2020

BERBEC

Încearcă să te adaptezi în orice mediu, fără a o ţine doar pe a ta cu încăpăţânare. Dacă te afli printre copii, coboară-te la nivelul lor. Dacă eşti printre bătrâni, ridică-le moralul. Ai această capacitate de a te plia perfect după anturaj, astfel încât vei trece drept unul de-al lor cu uşurinţă. Ziua va fi perfectă dacă reuşeşti să le faci pe toate cu plăcere, cu veselie, cu un dram de detaşare şi de superficialitate, aducându-ţi aminte de lucrurile frumoase ale vieţii. Mai lasă seriozitatea deoparte!

TAUR

Fii atent cum te porţi azi în faţa unei persoane care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.

GEMENI


Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru că şi tu îi faci bine celui drag ori de câte ori îi stai alături. Fiecare intră în Joc cu alte resurse, completându-vă perfect unul pe altul. Când unul conduce, celălalt urmează îndeaproape, investind pasiune şi încredere în deciziile liderului. Când primul propune o cale, partenerul îl susţine moral şi emoţional cu toată dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi în cuplu.

RAC

Cand vor incepe sa apara lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile in vorbire sunt semn ca trebuie sa te retragi macar pentru cateva ore ca sa te odihnesti. Incearca sa nu te implici azi in niciun fel de activitate intelectuala dificila, deoarece nu vei lasa cea mai buna impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul in echipa nu sunt la cote maxime, deci sa nu te mire ca lumea te va critica mai mult si va spune despre tine ca nu te mai inteleg. E o problema trecatoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

LEU

Eşti nostalgic şi îţi aduci aminte de vremuri de demult, poate de pe vremea copilăriei tale sau de când erau copii tăi mai mici. Poate ai ocazia de a trece prin locuri de care eşti ataşat emoţional, de care te leagă amintiri intense şi pe care le credeai demult uitate, dar iată că ele mai au şi astăzi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum în actualitate dându-ţi liniştea peste cap, pentru că nici tu nu ştii clar ce este: fericire sau regret? Poate retrăieşti aceleaşi emoţii de atunci!

FECIOARĂ

Nu te poţi exprima în voie, ca şi cum au pus stăpânire pe tine doar emoţii negative. Îndoiala, teama, nesiguranţa, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari duşmani pentru tine, pentru că nu te lasă să spui ce simţi sau ce gândeşti. Ai mereu impresia că ceva îţi blochează evoluţia, că nu ai voie să mergi mai departe, ci baţi pasul pe loc prins într-o capcană din care nu poţi evada momentan. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ţi mai trage sufletul şi a analiza la rece ce anume te ţine pe loc. De mâine vor merge din nou lucrurile!

BALANȚĂ

Starea de tensiune în care trăieşti nu face bine sănătăţii tale, ca atare, dacă vrei să îţi echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie să faci ceva cu nervozitatea! O poţi controla, ştii prea bine asta, dar nu te poţi abţine să nu-ţi sară ţandăra de la orice. Fă acest experiment măcar câteva zile, să rămâi calm şi relaxat la tot ce altădată ţi-ar fi aprins călcâiele, şi ai să vezi imediat rezultatele. Sănătatea se va reinstala în corp pentru că ea este de fapt o oglindire a stărilor tale emoţionale. Orice gând negativ, orice furie, orice supărare lasă undeva urme în corp şi se adună picătură cu picătură până la primele semne de boală, dar poţi începe să iei măsuri!

SCORPION

Dacă observi la unii că încep să emită o serie de condiţii, ar trebui să deschizi mai bine ochii pentru că nu a fost vorba de aşa ceva la începutul înţelegerii voastre. Nu au dreptul să schimbe condiţiile unui contract după ce acesta deja a intrat în vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarmă cu privire la adevăratele lor intenţii. Totuşi, înainte de a le spune vreo două, mai bine aţi mai discuta odată cu cărţile pe masă, extrem de clar şi de concis, ca nu cumva vreunul din voi să fi interpretat greşit vreo informaţie. După ce lămuriţi situaţia, vei şti mai bine ce e de făcut.

SĂGETĂTOR

Ai o relaţie specială cu animalele, de aceea ar fi bine să te dedici creşterii lor, astăzi, chiar dacă eşti preocupat de soarta unui câine abandonat pe stradă sau animalele tale de acasă au nevoie de mai multă grijă, tot ce faci azi pentru ele e de succes. În primul rând îţi încarcă ţie inima de bucurie, pentru că primeşti din partea lor o iubire atât de pură şi de sinceră, cum nici un om nu-ţi poate oferi. Dacă te joci un pic cu ele, ai uitat de toate, ba ai să vezi că dacă stai mai mult în preajma lor, nimic din problemele tale de peste zi nu mai contează, de parcă ţi-au absorbit toate grijile!

CAPRICORN

Se pun in balanta fidelitatea si loialitatea in cuplu, pentru ca a venit vremea sa purtati o discutie fata in fata, cu maxima sinceritate, prin care sa spuneti fiecare ce e bine sau ce nu merge in relatia voastra. Esti un pic mai rezervat, de parca l-ai banui pe partener de gesturi incorecte, dar daca ai analiza la rece situatia, ti-ai da seama ca amandoi aveti si defecte si calitati in felul in care tratati relatia. Ce oferi, tot asta primesti, deci fii cinstit daca vrei acelasi lucru.

VĂRSĂTOR

Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ţi se alăture. Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu eşti singur în acest mare scop, deci uniţi-vă forţele cu toţii!

PEȘTI

O vorbă aruncată te răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga ca cel mai mare duşman pe cel care ţi-a spus-o verde-n faţă, mai bine te-ai gândi la mesajul pe care ţi-l transmite. Chiar dacă nu sună chiar aşa cum ţi-ar plăcea, chiar dacă are la bază o critică sau o mustrare, chibzuieşte asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate. Îţi spune unde ai greşit, te trage de mânecă să nu mergi mai departe într-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, dacă unii îţi spun nu cu încăpăţânare, întreabă-te dacă nu cumva refuzul lor e în beneficiul tău, de fapt.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load