COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 13 iunie 2020

Horoscopul pentru 13 iunie 2020

BERBEC

Azi primeşti de undeva, nici tu nu ştii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situaţie care se apropia de final. Ai avut răbdare să ajungi aici şi e de apreciat felul cum ai gestionat situaţia, cu calm, ţinând totul sub control, chiar dacă a durat mult până la rezultate. Soluţiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un întreg proiect, deci e şi vremea celebrării nivelului atins. Orice final de drum merită sărbătorit, pentru că ai muncit mult pentru el! Dacă tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, două, să savurezi victoria şi să te gândeşti la etapa următoare.

TAUR

Nu te ocupa azi de sarcinile pe care le consideri obligaţii sau datorii, acele îndemnuri care încep cu trebuie să… Dimpotrivă, azi dai randament maxim numai în acţiunile în care depui pasiune, suflet, plăcere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activităţi cu o oarecare tentă artistică, deoarece creativitatea e sursa tuturor succeselor zilei. Îţi pui în Joc talentele, imaginaţia, resursele tale din zona frumosului şi bunului gust şi dai naştere unor roade demne de laudă. Dacă munca ta ar primi Likeuri, ca pe Facebook, ai aduna mii pe parcursul zilei, pentru că ceea ce faci e plăcut ochiului sau inimii.

GEMENI


Implică-te, apucă-te serios de treabă, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont. Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndruma, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.

RAC

Te simţeai nesigur pe tine, călcai ca pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci şi încrederea aceasta te motivează să mergi mai departe cu capul sus, călcând din ce în ce mai ferm şi apăsat, cu senzaţia că mergi în direcţia cea bună. Probabil eşti susţinut de cineva care-ţi diminuează emoţiile şi fricile ce te-au împovărat înainte, şi cât timp eşti sub protecţia sau îndrumarea sa, totul merge bine. Lasă teama deoparte, eşti în siguranţă!

LEU

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume şi te bucuri de momente superbe alături de cel drag. Primeşti cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune şi oferi şi tu în schimb tot ce ai mai bun în tine. În cazul în care nu exista cineva încă în inima ta, azi şansele sunt mai mari de a întâlni o persoană care să-ţi facă sufletul să tresalte. Ieşi în întâmpinarea iubirii şi dăruieşte-ţi inima cu încredere, pentru că apare şansa unei idile frumoase.

FECIOARĂ

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că n-a fost decât gura de ei! S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să stai pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele. Decât să depinzi de ei şi mai apoi să-ţi încurce ţie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea că nu au cum să se ţină de cuvânt. Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi!

BALANȚĂ

Veştile bune vin in toate părţile şi cum să nu te bucuri şi tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Şi tu ai face la fel în momentele tale de sărbătoare, pentru că nimic nu adună mai bine familia aproape decât la bucurie! Ba chiar se poate ivi şi şansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

SCORPION

Nu poţi ignora o situaţie neplăcută care te-a afectat recent şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis deja sau să treci în revistă doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul momentului trebuie să cuprindă reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

SĂGETĂTOR

Profită de această zi pentru a-ţi pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investiţii, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare. Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ţi mintea la contribuţie pentru a descoperi încotro să vâsleşti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viaţă mai bună. Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viaţă, pentru că dacă iei în braţe doar termeni ca sărac, lipsuri, datorii, fii sigur că numai acestea se vor ţine scai de tine!

CAPRICORN

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

VĂRSĂTOR

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat, şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu încredere în mesajul pe care îl ai de transmis.

PEȘTI

Te afli într-un mediu animat, cu personalităţi foarte diferite cu care trebuie să relaţionezi. Vei descoperi o reală plăcere să faci echipă cu nativii din celelalte zodii de foc, care sunt, astăzi, cei mai buni tovarăşi ai tăi. Te stimulează, îţi dau încredere, te împing de la spate, iar tu, la rândul tău, le oferi lor o oarecare stare de linişte şi bucurie prin simpla ta prezenţă. Fă în aşa fel încât să-ţi petreci ziua în compania celor entuziaşti şi dinamici, pentru că împreună veţi avea un week-end de milioane: incitant, vesel, tonic.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load