COVID-19 în MOLDOVA

Google va lansa Pixel 5 şi alte produse la finalul lui septembrie

Google va lansa Pixel 5 şi alte produse la finalul lui septembrie

Google a anunţat că va organiza în ultima zi a lunii septembrie un eveniment a cărui vedetă este aşteptat să fie smartphone-ul Pixel 5, transmite adevarul.ro.

Gigantul american a început să trimită invitaţii de presă pentru un eveniment virtual, ce va fi transmis pe 30 septembrie. Lipsit de misterul tradiţional, Google menţionează şi ce produse vor fi lansate cu această ocazie. În primul rînd, va fi prezentat Pixel 5, un smartphone pe care Google l-a promis încă de cînd a lansat Pixel 4A şi care va fi dotat cu 5G. Se aşteaptă ca noul smartphone să se bazeze pe chipset-ul Snapdragon 765G, să aibă 8GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare.

Dacă informaţiile actuale se confirmă, Pixel 5 va avea un ecran de 5,8 inch, un sistem foto compus din două camere foto şi o baterie de 4.000 mAh. Senzorul de amprente ar trebui să se regăsească pe spatele dispozitivului. În al doilea rînd, va fi prezentată o nouă boxă inteligentă Nest, despre care se ştie deocamdată doar că va putea fi ţinută vertical. În fine, la acelaşi eveniment va fi lansat un nou Chromecast, care, după informaţiile de pînă acum, va marca o schimbare radicală de filosofie.


Dacă versiunile anterioare foloseau smartphone-ul pentru comenzi, noua versiune ar urma să se bazeze pe Android TV. Asta înseamnă că viitorul Chromecast ar trebui să aibă o interfaţă grafică proprie, care să fie folosită prin intermediul unei telecomenzi (sau a telecomenzii de la televizor) şi să fie ceva mai scump decît versiunile anterioare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load