COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Forbes 2020. Cei mai bogaţi americani

Forbes 2020. Cei mai bogaţi americani

Şeful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogaţi americani.

Preşedintele Donald Trump scade în clasament, deoarece imperiul său imobiliar - clădiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

Valoarea totală a bogăţiei celor 400 de americani din topul Forbes 2020 a atins nivelul record de 3.200 miliarde de dolari, chiar dacă pandemia a afectat semnificativ economia şi peste 1,8 milioane de americani şi-au pierdut locurile de muncă, relatează Reuters, potrivit Agerpres.


Averea lui Bezos este estimată la 179 de miliarde de dolari. Şeful Amazon este urmat de cofondatorul Microsoft Bill Gates, cu 111 miliarde de dolari, şi cofondatorul Facebook Mark Zuckenberg, cu 85 de miliarde de dolari.

Donald Trump se află pe locul 352 cu o avere de 2,5 miliarde de dolari, scăzând de la 275 anul trecut şi 3,1 miliarde de dolari.

Eric Yuan, directorul general al Zoom Video Communications, aplicaţia de videoconferinţe online care a avut un succes deosebit în timpul restricţiilor cauzate de noul coronavirus, este unul dintre cei 18 nou intraţi în lista Forbes, cu o avere netă de 11 miliarde de dolari, notează Reuters.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load