TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filiala WWF din Rusia a instituit un premiu anual pentru tinerii ecologiști

Filiala WWF din Rusia a instituit un premiu anual pentru tinerii ecologiști

Filiala rusă a Fondului Mondial pentru Natura Sălbatică (WWF) a stabilit premiul „Laura Williams” - acesta va fi acordat anual tinerilor ecologiști ruși. informaţia vine din partea RIA "Novosti" cu referire la declarația directorului de programe de mediu al Fundației Victoria Elias.Laura Williams este fondatorul filialei ruse WWF. Datorită activităților sale, a fost creată Rezervația „Pădurea din Breansk”. Ultimul proiect al lui Williams înainte de moartea sa, în 2018, a fost „Cireada fericirii", care vizează găsirea unui nou loc pentru cai în viața oamenilor, menţionează surse din Fond.Premiul Laura Williams va fi monetar, dar mărimea fondului de premiere și a criteriilor pentru lucrările premiate nu au fost deocamdată determinate.
„În anul în care sărbătorim 25 de ani de la fondare, am decis să instituim un premiu special în memoria fondatorului programului WWF rus, Laura Williams, pe care îi vom acorda în fiecare an tinerilor ecologiști pentru realizările din domeniul protecţiei naturii sălbatice în Rusia”.
Victoria Elias, WWFAnterior, WWF a lansat un flux cu o sticlă de plastic descompusă în timp real. Proiectul, care acordă atenție problemelor de mediu legate de gunoi și plastic, are o singură problemă - va dura 450 de ani.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load