Femeile au mai multe haine decît bărbații

Femeile au mai multe haine decît bărbații

Nu reprezintă o noutate faptul că garderoba femeilor este cu mult mai vastă decît cea a bărbaților.

Cercetătorii britanici confirmă și ei acest lucru și susțin că, în urma studiilor, au ajuns la concluzia că reprezentantele sexului frumos au, în medie, de trei ori mai multe obiecte vestimentare decît masculii.

Astfel, în urma studiilor efectuate de britanici, un bărbat ar avea, în medie, în garderobă 3 perechi de pantofi, 5 perechi de blugi, 10 perechi de chiloți, 6 tricouri, 4 cămăși, 5 pulovăre, 2 geci și alte opt obiecte diverse.

Diferența este una semnnificativă față de femei, care ar avea, în medie cam 13 perechi de pantofi, 36 de perechi de chiloți, 19 tricouri, 9 pulovăre, 5 geci, 18 rochii, 12 perechi de pantaloni, 6 fuste și alte 14 obiecte. 

Mai mult, dintre participantele la studiu, doar 3% au spus că poartă toate hainele pe care le au în șifonier. 

"Se știe clar că femeile dețin mai multe haine, asta și pentru că au acest impuls de a cumpăra lucruri la modă, în timp ce bărbații își cumpără haine doar cînd au nevoie de ceva. Asta chiar dacă în ultimii ani bărbați acordă mai multă atenție ca niciodată felului cum arată", a declarat Bobbie Malpass, editor la MyCelebrityFashion.co.uk, unul dintre coordonatorii studiului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load