COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Falimentul agenției de turism Thomas Cook era să le strice nunta de vis (VIDEO)

Falimentul agenției de turism Thomas Cook era să le strice nunta de vis (VIDEO)

Andrew și Sharon Aitchinson au avut un șoc de proporții cînd au auzit de falimentul agenției de turism Thomas Cook, fiindcă plătiseră o sumă frumușică pentru a ajunge împreună cu prietenii la Las Vegas, unde aveau programată nunta.

După ce le-au aflat povestea, cei de la o altă companie aeriană au decis să-i ajute cu bilete noi și cunoscutul „Caesars Hotel” le-a oferit cazarea, a notat The Sun.

Surpriza cea mai mare urma să fie la nunta propriu-zisă. Mirilor le-a cîntat la nuntă celebrul Rod Stewart, care se afla în Las Vegas pentru un concert. Au primit și bilete la concertul lui!


Mirii și alte 16 rude sau prieteni au călătorit și au stat gratuit la Las Vegas. în plus, nici pentru prestația lui Rd Stewart n-au plătit nimic. Starul în vîrstă de 74 de ani le-a dat mirilor și două bilete la concertul lui.

„Rod Stewart a apărut la nunta noastră și a cîntat pentru soția mea! Nu-mi vine să cred ce s-a întîmplat săptămâna trecută, iar asta le-a întrecut pe toate!”, a spus Andrew Aitchinson, din Liverpool.

Falimentul celor de la Thomas Cook a lăsat pe drumuri, prin 17 țări diferite, peste 150.000 de britanici, care plătiseră pentru vacanțele lor sau excursiile în alte scopuri și s-au trezit în alte colțuri de lume fără posibilitatea de a se întoarce acasă așa cum își planificaseră.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load