COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ex-iubitul lui Naomi Campbell a dat-o în judecată

Ex-iubitul lui Naomi Campbell a dat-o în judecată

Se pare că oligarhul rus face parte din categoria acelor bărbați care după despărțire cer deja fostelor iubite să-i întoarcă darurile făcut în timpul relației, transmite ea.md.

Uite că la 8 ani de la despărțirea celor doi, Vladislav Doronin a dat-o în judecată pe Naomi Campbell și cere ca aceasta să-i întoarcă o datorie și imobile în valoare de 3 milioane de dolari, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

Bărbatul vrea ca Naomi să-i restituie o datorie mare. În declarația sa, omul de afaceri susține că modelul refuză să-i dea banii și că nu vrea să îi returneze bunurile personale, pe care le-a estimat la peste 3 milioane de dolari.


Naomi Campbell, în vîrstă de 50 de ani, și Vladislav Doronin, în vîrstă de 57 de ani, au făcut cunoștință la Festivalul de Film de la Cannes în 2008. Oligarhul a curtat-o frumos pe model și nu s-a zgârcit la cadouri: Doronin i-a oferit în mod repetat lui Naomi proprietăți imobiliare, inclusiv o casă pe insula Cleopatra din Turcia. În 2012, a construit un conac pentru iubita sa în Barviha – singura clădire rezidențială privată din lume proiectată de arhitectul-vedetă Zaha Hadid. Această casă trebuia să fie cadoul de nuntă al lui Naomi, dar în 2013 cuplul și-a anunțat despărțirea.

Se pare că acești bani Doronin i-a împrumutat lui Naomi încă pe cînd erau împreună și este foarte posibil ca atunci să fi fost unul dintre cadourile pe care acum, opt ani mai tîrziu, omul de afaceri, din anumite motive, le cere înapoi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load