Ecaterina Popescu – poeme țesute cu dor (FOTO)

Ecaterina Popescu – poeme țesute cu dor (FOTO)

Costumul tradiţional moldovenesc este un certificat de înaltă iscusinţă şi pricepere, este un etalon de frumuseţe, care posedă un limbaj de comunicare a unor tradiţii străvechi, o mărturie vie a unui proces de creaţie în masă.


Costumele populare confectionate la înterprinderea meșteșugărească „RusticArt" sub supravegherea doamnei Popescu sunt un etalon în păstrarea portului tradițional. Croiul comod și elegant al pieselor vestimentare confectionate în centrul meșteșugăresc al doamnei Popescu, materialul din care sunt realizate acestea, calitatea lor (pînza topită tradițional, ce păstrează temperatura corpului), broderia încîntătoare ne determină să aruncăm ochii cu fascinație asupra acestor lucruri.


În întreprinderea meșteșugărească „RusticArt", se confectioneaza toate piesele din costumul popular moldovenesc: ii și catrințe femeiești de o eleganță și un rafinament excepțional, cămăși bărbătești naționale, brîie țesute din lînă atît pentru femei, cât și pentru bărbați, opinci, ițari dar și pantaloni pentru instrumentiști și dansatori de dansuri populare naționale, bundițe tradiționale.


Pentru a descoperi colecția de piese vestimentare a întrerpinderii „RusticArt", vă îndemnăm să vizitați pagina de Facebook a meșteriței și site-ul internet a întreprinderii.


Telefon 1: (+373) 69 347 472


Telefon 2: (+373) 235 71 556


Meșter popular


Clișova Nouă, r-nul Orhei


Email: info@rusticart.md


Site web: www.rusticart.mdUrmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load