TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Drama unui cuplu care a plătit 11.000 de euro pentru un Airbnb în Ibiza

Drama unui cuplu care a plătit 11.000 de euro pentru un Airbnb în Ibiza

Un cuplu de britanici a plătit 11.000 de euro pentru un Airbnb care nu există, relatează CNN.


Ian și Denise Feltham se așteptau la o vacanță de vis după ce au plătit 11.000 de euro pentru a sta 2 săptămîni într-un apartament luxos în Ibiza, listat pe Airbnb.


Totul s-a dovedit a fi o înșelăciune. Cine a pus anunțul pe platforma de închirieri de locuințe a furat pozele de pe siteul unei alte firme - Las Boas - care oferă spre vînzare sau închiriere apartamente premium în Ibiza, ilustrate pe Instagram cu poze spectaculoase, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.


Reprezentanții Las Boas au explicat că apartamentul descris în anunțul Airbnb cu ”lifturi private” nici măcar nu există în complexul lor.


Culmea este că cei doi britanici care au rămas fără 11.000 de euro suspectau că sînt victimele unei înșelăciuni dinainte de a ajunge la destinație.


Cînd temerile lor că oferta este prea bună ca să fie adevărată au crescut, cei doi au contactat echipa Airbnb, însă acum se plîng că au fost pasați de la o persoană la alta.


Firma aflată la originea înșelăciunii, Lux Travel Collective, nu a mai putut fi contactată.


Cînd au ajuns la destinație, cei doi au fost întorși din drum și li s-a confirmat că au fost înșelați.


Airbnb a deschis o investigație, mai ales că cei doi britanici, par să fie mai supărați pe modul în care plîngerea lor a fost gestionată decît pe cei care i-au lăsat fără bani efectiv.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load