TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Donald Trump, acuzat că a ironizat-o pe Greta Thunberg

Donald Trump, acuzat că a ironizat-o pe Greta Thunberg

Donald Trump, acuzat că a ironizat-o pe Greta Thunberg, tânăra care a ținut un discurs înflăcărat la summitul ONU pentru climă Donald Trump a fost criticat și acuzat că a ironizat-o, marţi, pe Twitter, pe Greta Thunberg, adolescenta suedeză de 16 ani, care a ținut un discurs înflăcărat în fața liderilor lumii, la summitul ONU pentru climă.


„Pare o tînără foarte fericită care priveşte spre un viitor luminos şi minunat. Cît de plăcut de privit!”, a spus preşedintele american despre Greta Thunberg.


Cuvintele lui Donald Trump au fost considerate unele ironice la adresa tinerei activiste care le-a cerut socoteală liderilor lumii într-un discurs pasionat, în care, cu o voce mînioasă, i-a acuzat că i-au „furat visurile şi copilăria”, potrivit eu.usatoday.com.


Mii de internauți au reacționat la postarea președintelui SUA, acuzînd că mesajul lui este un atac la adresa tinerei și că este „absolut dezgustător” ce face.


Greta Thunberg este fondatoarea mișcării protestelor studenților pentru climă și a devenit o inspirație pentru o mișcare internațională care luptă împotriva schimbărilor climatice. În luna martie a acestui an, ea a fost nominalizată de trei parlamentari norvegieni la Premiul Nobel pentru Pace.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load