COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Doctorul lui Schumacher neagă faptul că ar fi făcut experimente pe acesta

Doctorul lui Schumacher neagă faptul că ar fi făcut experimente pe acesta

Doctorul lui Michael Schumacher a negat zvonurile potrivit cărora ar fi făcut experimente asupra fostului pilot de Formula 1, informează stuff.co.nz.

Doctorul Philippe Menasche l-a tratat luna trecută la Paris pe Schumacher, iar o publicație locală a scris că a fost supus unui experiment cu celule stem. ”Este un termen abominabil”, a fost reacția medicului.

Se știu puține lucruri despre tratamentul la care a fost supus Michael Schumacher la Spitalul Georges Pompidou din Paris, dar se crede că i s-au făcut transfuzii cu celule stem pentru reducerea inflamațiilor, printr-o procedură medicală experimentală. Dr. Menasche a negat însă acest lucru.

Nu fac miracole. Eu și echipa mea nu facem experimente- un termen abominabil care nu se potrivește cu o abordare medicală serioasă Dr. Philippe Menasche


O asistentă medicală de la spitalul unde a fost tratat Schumacher a spus publicației Le Parisien că fostul pilot de Formula 1 a devenit conștient.

Ziarul susține că Michael Schumacher a mai fost internat la Georges Pompidou de cel puțin două ori înainte, de fiecare dată sub alt nume și de către o echipă medicală redusă.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este ținută la secret din 2013. După accidentul de schi de acum șase ani, fostul mare campion de Formula 1 a fost ținut în comă timp de șase luni, timp în care i s-a administrat tratament la locuința sa din Elveția.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load