Doctorul lui Schumacher neagă faptul că ar fi făcut experimente pe acesta

Doctorul lui Schumacher neagă faptul că ar fi făcut experimente pe acesta

Doctorul lui Michael Schumacher a negat zvonurile potrivit cărora ar fi făcut experimente asupra fostului pilot de Formula 1, informează stuff.co.nz.


Doctorul Philippe Menasche l-a tratat luna trecută la Paris pe Schumacher, iar o publicație locală a scris că a fost supus unui experiment cu celule stem. ”Este un termen abominabil”, a fost reacția medicului. 


Se știu puține lucruri despre tratamentul la care a fost supus Michael Schumacher la Spitalul Georges Pompidou din Paris, dar se crede că i s-au făcut transfuzii cu celule stem pentru reducerea inflamațiilor, printr-o procedură medicală experimentală. Dr. Menasche a negat însă acest lucru.


Nu fac miracole. Eu și echipa mea nu facem experimente- un termen abominabil care nu se potrivește cu o abordare medicală serioasă Dr. Philippe Menasche


O asistentă medicală de la spitalul unde a fost tratat Schumacher a spus publicației Le Parisien că fostul pilot de Formula 1 a devenit conștient.


Ziarul susține că Michael Schumacher a mai fost internat la Georges Pompidou de cel puțin două ori înainte, de fiecare dată sub alt nume și de către o echipă medicală redusă.


Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este ținută la secret din 2013. După accidentul de schi de acum șase ani, fostul mare campion de Formula 1 a fost ținut în comă timp de șase luni, timp în care i s-a administrat tratament la locuința sa din Elveția.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load