Diverul a fost atacat de rechinul de recif negru (VIDEO)

Diverul a fost atacat de rechinul de recif negru (VIDEO)

Diverul de sporturi extreme s-a ciocnit față în față cu un rechin și mai nu și-a pierdut masca, dar a supraviețuit. Video-ul incidentului i-a atras atenția publicației Daily Star.

Materialul video a fost filmat de Elton Polly, în vîrstă de 38 de ani, în timp ce se scufunda în orașul Durban, din Republica Africa de Sud. Împreună cu prietenii, el a mers să înoate printre rechinii negri, pe care aceștia îi atrăgeau cu momeală. Unul dintre rechini l-a atacat pe neașteptate pe Polly, scoțîndu-i masca și smulgîndu-i tubul pentru respirație. Cu toate acestea, scafandrul a reușit să-și păstreze stăpînirea de sine și să facă față situației.

Nu a fost prima dată, cînd Polly s-a scufundat cu rechini și el crede că l-a salvat calmul. "Rechinul s-a speriat, pur și simplu, și încercînd să scape de pericol s-a ciocnit de capul meu", a explicat el comportamentul animalului. În rezultatul incidentului, nici omul, nici rechinul nu au fost răniți.

Rechinii negri evită, de obicei, oamenii și nu reprezintă un pericol pentru ei, dar pot manifesta agresiune, dacă este hrană în preajmă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load