Din ce cauze transpiri noaptea. Iată ce probleme poți avea

Din ce cauze transpiri noaptea. Iată ce probleme poți avea

Transpirația apare în momentul în care organismul își reglează temperatura, nivelul de uree, aminoacizii esențiali și alte substanțe nutritive implicate în procesele variate ale corpului însă află care sînt principalele cauze ale transpirației din timpul nopții.

Mulți dintre factorii care provoacă transpirație pe timpul nopții nu sînt greu de tratat, ci ei pot fi cauzați de o afecțiune cronică, cum este tuberculoza. Pentru că afectați sînt plămînii, există episoade dese de transpirație. Alte simptome ale tuberculozei mai sînt: febră, durere în piept, tuse (cu sînge), respirație îngreunată.

Anxietatea și depresia pot afecta temperatura corpului, mai ales atunci cînd este urmat un tratament medicamentos. De asemenea, oamenii care suferă de Parkinson pot suferi transpirații în timpul nopții. 
Hipertiroidismul este afecțiunea care apare atunci cînd glanda tiroidă produce o cantitate mult prea mare de hormoni (tiroidieni). Ei afectează metabolismul și începi să simți disconfort și alte modificări ale corpului. Un sentiment puternic de oboseală în timpul zilei și transpirație excesivă pe timp de noapte ar trebui să te avertizeze asupra faptului că există o problemă. De asemenea, poți transpira și datorită menopauzei în cazul în care ești femeie dar și datorită anumitor medicamente.

Conform clickpentrufemei.ro, poți prezenta și o intoleranță la căldură. Așadar, este posibil să fie nevoie să reduci temperatura din cameră. Alte simptome includ modificări ale greutății corporale, tremur și pierderea excesivă a părului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load