Dieta antiîmbătrînire a femeii care a descoperit elixirul tinereţii

Dieta antiîmbătrînire a femeii care a descoperit elixirul tinereţii

Ana Aslan a fost una dintre femeile extraordinare ale României, un nume care a fascinat mii de oameni din intreaga lume. Un doctor ce a inventat leacul pentru tinerețea veșnică și care a trăit aproape 92 de ani.

Ioana Preda a fost menajera Anei Aslan mai bine de zece ani. Știe fiecare secret al profesoarei. De exemplu, era foarte atentă la siluetă. „Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satura niciodata, cand ii era foame zicea: 'Da-mi o bomboana!' Tinea la silueta. O bomboană, atata lua si gata”, povesteste Ioana Preda.

„Stia sa manance bine, ii placea sa meargă la marile restaurante, sa comande mancaruri de calitate, dar in acelasi timp stia sa si gateasca. E adevarat ca avea bucatarul ei, dar avea preparate pe care le facea singura. Intodeauna lua masa la 1:30 imbracata, chiar daca era singura la masa, cu o tinuta frumoasa, cu bijuterii, respecta acest ritual”, adauga ea.

Ana Aslan era invatata sa manance corect, la ore fixe, sanatos. Medic fiind, Ana Aslan a adus aceasta buna cuviinta a hranirii si in dieta pacientilor sai. Totul trebuia sa fie cat mai natural, trebuiau evitate alimentele din conserva. Alimentatia era menita sa aduca in mod natural ceea ce are nevoie organismul. Fara substante inutile. Multe legume, multe fructe si, bineinteles, multa miscare.

La capitolul carne avea un fel de clasificare: carnea de vaca, pestele, pasarea, miel/oaie, porc.

Dar porcul nu prea il recomanda. Apoi recomanda ficatul, limba, in general carne de la animalele care se hranesc, la randul lor, mai curat. Si toate rasol! Cateodata, le prefera facute la cuptor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load