COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De ce trebuie să așezi cactusul întotdeauna lîngă televizor?

De ce trebuie să așezi cactusul întotdeauna lîngă televizor?

Cactușii sînt perfecți pentru persoane ocupate care nu au timp să se ocupe suficient de plantele de apartament. Se udă foarte rar și nu se supără dacă îi neglijezi.

Dincolo să sînt extrem de puțin pretențioși sînt și foarte atrăgători. Însă, principalul motiv pentru care e recomandat să-i ții în casă nu ține de aspectul estetic.

Specialiștii sînt de părere că oferă cîteva beneficii pentru sănătate, pe care puţini le cunosc. Cactușii sînt plante excelente pentru dormitor, deoarece pe timpul nopții produc oxigen. În plus, absorb undele electromagnetice, așadar pot sta lîngă televizor, radio sau calculator fără probleme, transmite NOI.md cu referire la tabuhighlife.ro.

Cactusul ne ajuta să ne completăm energia și în același timp poate înlătura energia negativă. Poate fi amplasat în fața monitorului computerului, preluînd o parte din energia negativă. De asemenea, cactuşii au puterea să reducă radiaţiile electromagnetice emise de aparatele electrocasnice.


Cum îngrijești un cactus

E bine să plantezi cactusul într-un amestec de nisip și turbă, iar deasupra un strat de pietriș. Nu replanta cactusul foarte des, deoarece nu îi face bine să îi schimbi pămîntul, iar în plus de asta, nu are nevoie de îngrășămînt.

Dacă este udat foarte mult, planta va putrezi și va muri. Nu toți cactușii preferă lumina. Unii trebuie ținuți la umbră. De preferat este să îi așezi în cea mai luminată partea a camerei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load