COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ce te dor dinții? Iată cele mai întîlnite cauze

De ce te dor dinții? Iată cele mai întîlnite cauze

Problemele orale pot avea ca simptom durerea de dinți, cu intensități diferite, în funcție de stadiul de agravare.

Cele mai puternice dureri sînt cele create de disfuncții ale danturii și gingii, urmate de cele de la nivelul sinusurilor.

Durerea de dinți este descrisă drept cea mai rea dintre toate, ea fiind puternică și insuportabilă. Cauzată de cele mai multe ori de afecțiuni ale cavității bucale, durerea se intensifică din ce în ce mai tare în sezonul rece. Cea mai întîlnită cauză de durere de dinți este datorită sinusurilor. Dacă durerea de dinți apare odată cu venirea frigului, aceasta ar putea fi legată de afecțiuni ale sinusurilor.

A doua cauză este din pricina gingiilor care încep să se retragă. Persoanele cu dinții sensibili se pot confrunta cu căderea gingiei cauzată de deteriorarea smalțului. Durerea este intensificată de fiecare dată cînd dintele intră în contact cu alimente fierbinți sau reci.


De asemenea, abcesul este o infecție dentară cauzată de resturile alimentare depuse pe dinți și gingii și de o igienă orală deficitară.

Potrivit doctorulzilei.ro, și desprinderea plombelor este o cauză de durere. Orice durere dentară care persistă sau care reapare periodic este semnul unei afecțiuni. Recomandat este să te prezinți la medic pentru a nu se agrava.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load