De ce e bine să mîncăm merele cu tot cu coajă

De ce e bine să mîncăm merele cu tot cu coajă

Merele sînt fructele tale preferate? Trebuie să ştii că nu ar trebui să le mai cureţi niciodată de coajă. Motivul te va surprinde.

Coaja mărului este o sursă de nutrienţi excelentă, la fel de bună ca pulpa fructului. 

În căutarea unei metode eficiente de a preveni declinul muscular care apare în cazul bolilor si îmbătrînirii, oamenii de ştiinţă au descoperit o componenţă naturală care este foarte promiţătoare.

Se pare că în cojile de mere se găseste acidul ursolic, o terapie promiţătoare pentru această condiţie musculară care afectează pe aproape toată lumea la un moment în viaţă. 

Se pare că acidul ursolic protejază muşchii, aşa că este vital să consumi merele doar cu coajă pentru a te bucura de beneficiile sale.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load