Cunoscuta artistă Lady Gaga nu mai poate cînta live

Cunoscuta artistă Lady Gaga nu mai poate cînta live

Potrivit THR, artista „suferă de dureri severe, care nu îi mai permit să cînte live”.


Într-o declaraţie publicată pe o reţea de socializare, excentrica Lady Gaga a scris că este „întristată” că şi-a dezamăgit fanii. Vedeta a mai subliniat că echipa sa de medici „i-a recomandat să se recupereze acasă”.


Cîntăreaţa ar fi trebuit să susţină concerte duminică şi joi la O2 Arena din Londra, în cadrul Joanne World Tour. Restul concertelor anulate sînt în Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Berlin şi alte două show-uri în Paris. Lady Gaga a mai anulat o serie de concerte europene în septembrie 2017, după ce a fost spitalizată în Rio de Janeiro din cauza „durerilor fizice severe”.


În declaraţia ei, Lady Gaga şi-a cerut scuze fanilor din Europa şi Rio: „Vă iubesc, dar nu pot controla acest lucru”. În noiembrie 2017, vedeta a cîntat în America de Nord, iar în ianuarie a susţinut cîteva reprezentaţii în Europa.


Starul de 31 de ani, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit în trecut despre boala de care suferă, fibromialgia, care cauzează dureri cronice. Lady Gaga a fost deschisă cu privire la problemele ei fizice şi psihice, spunînd în septembrie 2017 că încearcă „de ani buni să le rezolve”.


Unii specialişti consideră că fibromialgia este o boală „misterioasă”, atipică, deoarece are simptome precum durerile în tot corpul, oboseala, tulburările de somn, fiind greu de diagnosticat corect. Mai mult, fibromialgia afectează între 2%-5% din populaţie, preponderent femei.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load