TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum să transformi un costum ieftin în unul scump (VIDEO)

Cum să transformi un costum ieftin în unul scump (VIDEO)

Chiar dacă nu ați investit într-un costum scump, există cîteva trucuri care vă pot ajuta să vă transformați piesa din garderobă și să o faceți mai apropiată de zona luxului.

Gerhard Elfers: Iată ceva ce aud tot mai des: Cum să scoți mai mult dintr-un costum ieftin? O problemă comună... În primul rînd: Nu cumpăra ceva ieftin! Cumpără lucruri bune ieftin, cînd sînt la ofertă. Dar dacă acest sfat excelent vine prea tîrziu pentru voi... țineți minte, puteți să reconstruiți achiziția.


Să începem treaba. Un costum ieftin este ușor de depistat. Nasturii terni de plastic sînt un semn clar. Croitorul vostru ar fi fericit să-i înlocuiască cu nasturi potriviți, în culori mai interesante, de contrast. Sau poate vreți să dați ceva în plus pe corn sau sidef.

Și cînd sînteți la atelierul de croitorie, rugați-i să verifice mărimea. Costumele ieftine sînt adesea prea mari, pentru a se potrivi pe diverse corpuri. Te-ai dus la un expert, spune-i să-l aranjeze pentru tine. Mai ales mînecile de la sacou. Probabil sînt prea late. Vreți să se vadă lumină... între brațe și trunchi. În mod tragic, cei mai mulți bărbați au mînecile sacoului prea lungi. Manșetele de la cămasă reprezintă un detaliu important. Lăsați-le să se vadă cel puțin un centimetru. Puteți încerca și manșete franțuzești. Sînt întotdeauna un pic mai stilate și pot duce un costum plicticos la următorul nivel. Nu exagera cu butonii, totuși! Nu faci parte din mafie! Sau poate ești?

De ce mai ești aici? Croitorul te așteaptă. Du-te!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load