COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum să-ți potolești setea pe caniculă

Cum să-ți potolești setea pe caniculă

În zilele toride de vară pe toți ne chinuie setea. Pentru a o potoli cel mai bine se potrivește apa. Dar există și băuturi delicioase, care nu doar hidratează organismul, dar şi furnizează substanţe utile. De asemenea, ajuta la prevenirea diferitelor boli.

Ceai

Încercaţi ceai de frunze de mesteacăn, frunze de urzică, rozmarin, alun, sau praz. Ele sînt bune pentru metabolism şi vă ajută să faceți faţă kilogramelor în plus. Ceaiul verde - reduce riscul de a dezvolta cancer de esofag (60%) și încetinește cresterea celulelor maligne. În sezonul cald este indispensabil pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială.


Învinge depresia, previne bolile cardiovasculare şi renale. Şi datorită antioxidanților protejează ochii de la schimbări şi bolile legate de vîrstă. Ceaiul de ghimbir ajuta în cazul problemelor digestive, are proprietăţi anti-inflamatorii, face faţă artritei și durerilor musculare cronice.

Sucuri

Sucul de roşii ajută la reducerea riscului de cancer grație licopenului (pigmenţi naturali organici). În plus, reduce riscul de boli cardiovasculare. Sucul de întinerește şi aduce un bronz frumos. Are un puternic efect diuretic, imunostimulator, anti-inflamator, de curăţare, îmbunătăţeşte vederea.

Suc de răchițele

Răchițele - un aliment valoros şi produs medicamentos. Băutura din răchițele previne afecțiunile gingiilor, ajuta în lupta cu bolile infecţioase, urinare şi ale tractului respirator.

Lapte acru

Această băutură ajută la absorbţia de calciu, fosfor si zinc, scade colesterolul. În general, este un bun prieten al sistemului imunitar, care rezolvă problemele de oboseală cronică și tulburări de somn, are proprietăți tonice și excelent potolește setea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load