Cum poți evita ulcerul gastric

Cum poți evita ulcerul gastric

Dacă simți un disconfort în zona stomacului, foarte asemănător cu senzația de arsură, este posibil să suferi de ulcer gastric.


Iată metodele care te ajută să-l previi!


Dacă te doare capul sau ești în perioada ciclului menstrual și obișnuiești să iei medicamente pe bază de ibuprofen, trebuie să ai foarte mare grijă la cantitate. Așadar, nu depăși doza recomandată și nu le lua dacă nu este cazul. Atât aspirina, cât și ibuprofenul pot dăuna mucoasei stomacului, determinând, astfel, apariția ulcerului.


Conform clickpentrufemei.ro, o altă cauză este stresul. Încearcă să găsești o modalitate prin care să te relaxezi făcând ceea ce îți place și evită stresul cât poți de mult!


Pericolul apare atunci când este întrecută măsura de alcool sau de alimente iritante, deoarece atunci musocasa care căptușește stomacul începe să se roadă, în funcție de cât de mult acid produce stomacul. De asemenea, este bine să eviți și alimentele bogate în grăsimi sau condimentele. De asemenea, renunță la fumat deoarece fumul stimulează formarea rapidă a ulcerului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load