COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum arată femeia-pilot din Suedia cu 500.000 de urmăritori pe Instagram (FOTO)

Cum arată femeia-pilot din Suedia cu 500.000 de urmăritori pe Instagram (FOTO)

O femeie-pilot din Suedia a reușit să strîngă mai mult de 500.000 de urmăritori pe Instagram. Maria este blondă, frumoasă și deloc devreme acasă, iar asta a ajutat-o să devină o persoană foarte importantă în mediul virtual. Ea le împărtășește fanilor secretele și impresiile vieții de pilot.

Maria Fagerström este pilot și influencer Instagram din Suedia, care vorbește despre viața sa interesantă cu aproape 500.000 de urmăritori.

Fata s-a stabilit în Spania alături de iubitul ei, care este tot pilot, relatează Business Insider.

„Bună echipă ?? Sînt aici pentru a-ți oferi o perspectivă asupra lumii aviației, cu scopul de a inspira pe ceilalți. Bine ați venit la bord!” este scurta descriere de pe pagina ei de Instagram.


Pe lîngă pozele de la manșă ori de prin orașele pe care le vizitează, Maria le dă fanilor sfaturi de călătorie, dar vorbește și despre detaliile neștiute ale vieții de pilot.

Maria Fagerström arată latura frumoasă a vieții sale, precum călătoriile în Tenerife și Grecia, dar nu uită să vorbească și despre provocările slujbei, cum ar fi să facă față cu greu unui program neregulat și să dea randament în ciuda orelor puține de somn.

Maria a declarat jurnaliștilor Business Insider că nu se aștepta la un așa succes pe Instagram iar acum încearcă să ofere fanilor perspectiva ei ca femeie într-un domeniu dominat de bărbați.

„Maria Pilotul” Fagerström a povestit că a fi pilot înseamnă de multe ori relaxare pe vreme bună, cel puțin după ce avionul atinge altitudinea de croazieră. „Cea mai frumoasă parte a jobului trebuie să fie sentimentul de după aterizare, după ce ai avut de-a face cu probleme în aer, și ai rămas cu impresia că ai făcut o treabă bună de la început la sfîrșit”, a spus ea.

Însă cea mai grea parte a meseriei de pilot, a spus Maria, este o schimbare constantă a programului. Oboseala o combate „cu multă cafea”. Însă, pentru oricine se gîndește să devină pilot, școala de zbor este grea, a spus Fagerström.

„Cel mai probabil va trebui să vă luați la revedere de la viața socială timp de un an sau doi. Dar vă pot asigura că merită pe deplin atunci cînd ajungeți sus” Iubitul Mariei este tot pilot, despre care ea spune că „este destul de ok”.

„Oamenii cred că vorbim mereu despre ce se întâmplă la muncă, dar asta e departe de adevăr. Cu toate acestea, este bine să poți vorbi despre ce ai făcut la serviciu în „limbajul aviației” a mai spus Maria.

Maria nu zboară pe distanțe lungi, așa că nu se poate lăuda că vizitează multe orașe ale lumii. Practic, spune ea, „întotdeauna ajung să dorm în propriul meu pat”. Ea și iubitul ei și-au cumpărat o casă în Spania, unde locuiesc în prezent.

Este femeie-pilot de nouă ani și mai are puțin pînă ce va începe cursurile pentru a putea deveni căpitan de aeronavă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load