Consumul de carne de pui poate duce la cancer

Consumul de carne de pui poate duce la cancer

Oamenii de știință de la Universitatea din Kansas, au constatat că amatorii de carne de pui, precum și de pui la gratar, și restul de soiuri de alimente afumate ar trebui să fie mai atenți și să se gîndească la sănătatea lor.

Aceste produse conțin o cantitate enormă de cancerigeni, care pot duce la cancer.

Studiile științifice au arătat că orice produse din carne conțin o anumită cantitate de compuși cancerigeni periculoși, dar în pielea de pui și carnea de porc, aceștia depășesc norma de cîteva ori. Deci, dacă de consumat frecvent pui afumat, crește probabilitatea de dezvoltare prematură de cancer mamar, de stomac și de colon.

Dacă nu puteți refuza complet la puiul la gratar, ar trebui să-l curățați de pe piele. In plus, este de dorit să reduceți la minim consumul de carne de porc afumată.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load