Cîte beneficii aduce organismului mierea și scorțișoara

Cîte beneficii aduce organismului mierea și scorțișoara

O rețetă simplă, în care se combină două ingrediente, a reușit să îi supere pe cei din industria farmaceutică.


Asta pentru că cele două ingrediente sînt mai eficiente decît o mare parte din pastilele existente pe piață. Este vorba despre miere și scorțișoară, care reprezintă un remediu puternic, nu atît de cunoscut în lumea modernă, dar care face minuni pentru diverse boli. Această combinație previne atacurile de cord, scade colesterolul, ajută respirația și întărește inima!


Singurul aliment din lume care nu expiră niciodată, dar se poate cristaliza în cazul în care stă mai mult într-un loc răcoros este mierea. Iar scorțișoara este un antibacterian și antifungic foarte puternic. Multe dintre cele mai renumite companii farmaceutice nu sînt foarte încîntate de această combinație, tocmai pentru că ea tratează multiple afecțiuni, la fel ca și pastilele pe care ei le comercializează!


Inflamațiile de vezică urinară


Dacă doriți ca să scapi de această afecțiune neplăcută, puteți amesteca 2 lingurițe de scorțișoarp și o lingură de miere amestecată într-un pahar cu apă călduță. Această combinație distruge cu succes bacteriile din vezica urinară.


Boli de inimă


Pregătiți un amestec cremos în care să folosiți o jumătate de linguriță de scorțișoară și o linguriță de miere.Consumați acest amestec în fiecare dimineață. Această combinație previne atacul de cord, reduce colesterolul și întărește inima.


Gripă sau răceală


Scapă de răceală cu un vîrf de cuțit de scorțișoară și o lingură de miere caldă. Consumați această combinație timp de trei zile și nu numai că o să te elibereze de boala plictisitoare, dar îți va elibera, de asemenea, sinusurile.


Artrită


Dacă suferiți de această boală, atunci ar trebui să consumați o băutură preparată din două lingurițe de miere și o linguriță de scorțișoară într-o ceașcă de apă caldă, în fiecare zi. Băutura ar trebui să fie consumată dimineața și seara.


Colesterol


Pentru a face această băutură veți avea nevoie de trei lingurițe de scorțișoară și două linguri de miere amestecate într-un litru de apă. Acest remediu este foarte util pentru cei care suferă de colesterol ridicat.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load