Cît de bun este uleiul de scorţişoară pentru sănătate

Cît de bun este uleiul de scorţişoară pentru sănătate

Scorţişoara este una dintre cele mai populare mirodenii care există. Este bogată în antioxidanţi şi te ajută să slăbeşti.


Cu toate acestea, uleiul de scorţişoară este considerat a fi "adevărata scorţişoară", cu proprietăţi mai multe şi mult mai accentuate. 


1. Are proprietăţi antibacteriene care ameliorează anumite dureri şi condiţii fizice. Pentru tratament, diluează o cantitate mică de ulei într-o cantitate mai mare de apă şi aplică direct pe zonă pentru a dezinfecta. Pentru a te proteja de carii, aplică o picatură de ulei de scorţişoară în pasta ta de dinţi. 


2. Îmbunătăţeşte funcţiile cognitive - Doar mirosul de scorţişoară îţi ajută creierul. Pune două-trei picături în apă şi adaugă în cameră. 


3. Poate fi folosit ca dezinfectant - Poate elimina peste 20 de tipuri diferite de bacterii. Amestecă 100 de picături de ulei de scorţişoară în jumătate de litru de apă şi curăţă tot ce ai nevoie cu amestecul obţinut.


4. Îţi poate curăţa aerul din casă - Pe lîngă aroma placută, poate dezinfecta şi aerul. Folosind acelaşi amestec de mai sus, pulverizează de cîteva ori prin cameră, în pantofi, în dulap şi chiar în geanta de sport.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load