COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cinci modalități de a rămîne sănătos în timpul călătoriilor, vara

Cinci modalități de a rămîne sănătos în timpul călătoriilor, vara

Iată cinci sfaturi ușoare pentru a vă asigura că rămîneți sănătos în timp ce vă aflați în vacanță și pentru a vă asigura că vă întoarceți înapoi odihnit, energizat și inspirat.

1. Hidratează-te! Mai ales în căldura verii! Pierdeți o mulțime de lichide doar pentru a rămîne răcoros. Deci, beți multă apă pură, apă de nucă de cocos și limonadă proaspătă și mîncați alimente apoase, cum ar fi castraveți și pepene verde. Aduceți întotdeauna o sticlă mare pe plajă și beți și mai multă apă.

2. Adu-ți propria mîncare! Mîncarea din avion nu este chiar prietenul tău. Alimentele lor pre-făcute sînt adesea ambalate cu făină albă, sodiu și grăsimi saturate, ceea ce te face să te simți umflat. Adu-ți în schimb propria mîncare la bord și te vei simți mult mai bine cînd aterizezi. Luați o salată la aeroport sau aduceți-vă singură quinoa și legumele, transmite tabu.ro.


3. Opriți! Acordă-ți tie și celor dragi toată atenția și timpul de calitate pe care îl meritați în timpul vacanței. Puneți deoparte și o oră pe zi dacă trebuie să verificați și să răspundeți la e-mailuri, apoi opriți-vă și distrați-vă! Și aduce cărți și reviste inspirate pentru a te opri să mergi online pentru a citi ceva.

4. Declanșare rutieră! Găsiți un loc pitoresc, trageți pe dreapta, aruncați o pătură și bucurați-vă de un picnic rapid!

5. Rămîi activ! Chiar și o pauză de o săptămînă din rutina de exercițiu are un impact, așa că încercați să vă mențineți activ și atunci cînd sînteți în vacanță.Bucurați-vă de o plimbare lungă la apusul soarelui sau la o alergare matinală.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load