COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cerere de căsătorie în cer

Cerere de căsătorie în cer

Reprezentanții companiilor aeriene au vorbit despre zborurile pe care pasagerii și-au cerut iubitele în căsătorie.

Un purtător de cuvînt al Companiei aeriene Smartavia a descris două astfel de cazuri. Transportatorul a fost la curent cu intențiile tînărului și le-a oferit pasagerilor locuri în rîndul din față al cabinei precum și, i-a ajutat la servirea șampaniei tuturor pasagerilor din avion. Momentul înmînării inelului a fost fotografiat și ulterior plasat în jurnalul de bord, relatează NOI.md cu referire la lenta.ru.

Reprezentanții Companiei Ural Airlines au spus că tînărul și-a cerut de soție iubita care nu știa că el va fi la bord. „În timpul unui zbor orizontal, el s-a apropiat de aleasa sa și a cerut-o de soție”, au spus reprezentanții Companiei.


Reprezentantul Finnair din Rusia a povestit cum membrii echipajului și-au cerut iubitele de soție în cer. Așadar, unul dintre piloții companiei aeriene a cerut-o de soție pe o însoțitoare de bord.

În 2017, un turist din Marea Britanie Chris Jeans a plecat în vacanță în Bali alături de iubita sa. Britanicul intenționa să o ceară de soție pe insulă, însă a fost nevoit să o facă mai devreme. În timpul zborului, nava pe care au zburat a început să piardă altitudinea. În momentul în care măștile de oxigen au căzut, Jeans s-a speriat că nu va reuși să o ceară pe iubita sa de soție.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load