Cercetătorii dezvăluie patru lucruri uimitoare care pot prelungi viața

Cercetătorii dezvăluie patru lucruri uimitoare care pot prelungi viața

O alimentație sănătoasă și un regim constant de exerciții fizice sînt importante pentru sănătate, dar oamenii de știință cred că secretul tinereții fără bătrî nețe constă în cîteva lucruri mai puțin cunoscute.


1. O relație strî nsă cu mama, spun cercetătorii de la Universitatea Harvard, îți garantează o viață lungă și ferită de boli. Aceștia au descoperit că 91% dintre oamenii mămoși au atins pragul de 40 de ani aproape perfect sănătoși.


2. Un fund bine lucrat este cu siguranță un fund sexi, dar profesorii de la Oxford sînt convinși că un posterior ceva mai mare, cel puțin în cazul femeilor, egalează cu un risc scăzut de a face boli de inimă și cu un metabolism mai rapid.


3. Persoanele religioase sînt de asemenea mai longevive, este concluzia unui studiu realizat în 2006, potrivit căruia oamenii apropiați de Dumnezeu sau altă divinitate trăiesc cu trei ani mai mult decî t ceilalți.


4. Mî ncatul merelor poate prelungi viața cu pî nă la 10%, cred specialiștii.Aceștia spun că includerea în alimentație a unui măr pe zi, timp de un an, reduce vizibil colesterolul


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load