COVID-19 în MOLDOVA

Cele mai populare aplicații în 2019 și ultimii zece ani

Cele mai populare aplicații în 2019 și ultimii zece ani

Site-ul App Annie a realizat un top al celor mai importante jocuri şi aplicaţii ale ultimilor 10 ani, iar unele rezultate sînt surprinzătoare.

În ceea ce priveşte numărul de descărcări, Facebook a dominat în ultimul deceniu. Gigantul ocupă primele 4 poziţii în top cu aplicaţiile din suita sa (Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp şi Instagram), în timp ce YouTube apare abia pe locul 9.

Principala rivală a Facebook, Twitter, se găseşte abia pe locul 10, însă TikTok se află pe 7, un lucru remarcabil, ţinînd cont că aplicaţia chineză este cea mai recentă dintre ocupantele primelor zece poziţii.


Interesant este şi faptul că toate aplicaţiile din top aparţin unor companii din numai două ţări: Statele Unite şi China.

Cele mai descărcate aplicaţii: Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, TikTok, UC Browser, YouTube, Twitter.

La capitolul veniturilor obţinute de la utilizatori, aplicaţiile pe bază de abonament lunar s-au detaşat de celelalte, Netflix fiind pe primul loc, cu Spotify şi HBO Now făcîndu-şi şi ele apariţia în top. Locul doi este ocupat de Tinder, iar top 3 este completat de Pandora Music.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load