TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cele mai frumoase iarmaroace de Crăciun din Europa

Cele mai frumoase iarmaroace de Crăciun din Europa

De la decorațiile tradiționale daneze pînă la jucăriile din lemn, lucrate manual în Italia și design-urile de top de la Helsinki, piețele de Crăciun din Europa sînt locul perfect pentru găsirea unor cadouri cu adevărat originale sau pentru a inspira pînă în inimă aerul de sărbătoare.


Iată un top al celor mai frumoase iarmaroace de Crăciun din Europa:


BOLZANO, ITALIA – Iarmarocul de Crăciun din Bolzano, din Tirolul de Sud, este considerat a fi unul dintre cele mai importante astfel de tîrguri din Italia. De obicei, fiecare an are o temă specială şi evenimentele festive se desfășoară în dependenţă de acest lucru.ZAGREB, CROAȚIA – Iarmarocul de Crăciun din Zagreb, capitala Croației, a devenit deosebit de popular, după ce a fost numit cel mai spectaculos din Europa de către European Best Destination în 2016, de atunci menţinînd întîietatea în fiecare an.

VIENA, AUSTRIA – Primele iarmaroace de Crăciun au avut loc la Viena în anul 1294. În această perioadă, în întregul oraș domneşte o atmosferă festivă de neuitat, cu lumini colorate, brazi împodobiți și activități pentru toată lumea. Cel mai vizitat iarmaroc este Vienna Christmas World, organizat în Piața Primăriei, unde ajung anual zeci de mii de oameni.


PRAGA, CEHIA – Atmosfera medievală a oraşului face ca cele două mari Pieţe de Crăciun, din centrul Oraşului Vechi şi din Piaţa Wenceslas, să fie între cele mai populare din Europa. Vizitatorii sînt atraşi de decoraţiunile sau de cadourile, pe care le pot găsi doar aici, de mîncărurile şi băuturile specific cehe sau de colindele, care răsună în falnica ambianţă arhitecturală a oraşului celor o sută de clopotniţe.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load