Cele mai comune probleme de sănătate pe care nu trebuie să le ignori

Cele mai comune probleme de sănătate pe care nu trebuie să le ignori

În mijlocul stilului de viață agitat, uneori ai tendința de a ignora durerile cu care te confrunți.


Iată care sînt cele mai comune probleme de sănătate care trebuiesc luate în vizor.


În care durerea de spate persistă, te împiedică să-ți îndeplinești activitățile de zi cu zi și este însoțit de alte simptome, este recomandat să mergi să vorbești cu un specialist. De asemene, durerile de cap sînt declanșate de stres, indiferent dacă acesta provine din munca de zi cu zi de acasă, de la birou, din trafic. O altă cauză poate fi alimentația bogată în produse acide. Cele mai multe dureri de cap nu sînt îngrijorătoare și pot fi ameliorate însă, dacă nu îți trece, adresează-te medicului.


Senzația de arsură în piept poate dura de la cîteva minute pînă la cîteva ore și apare adesea după ce mănînci. Mai mulți factori, cum ar fi consumul exagerat de mîncare, consumul de alimente bogate în grăsimi și uleiuri, alcoolul și băuturile carbogazoase, pot declanșa arsuri la stomac. Dacă întîmpini acest simptom frecvent sau interferează cu rutina zilnică, mergi la un medic cît mai repede. Poate fi un simptom al unei probleme grave de sănătate, trebuie să te prezinți de urgență la un specialist.


Durerea de dinți dar și pierderea din podoaba capilară este un semn de alarmă. În cazul în care te confrunți cu acestea, necesită îngrijire medicală.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load