Cele două culori de păr care se vor purta cel mai mult în 2018

Cele două culori de păr care se vor purta cel mai mult în 2018

Dacă 2017 a fost anul experimentelor în matere de hair styling, în 2018 trendurile revin către natural. În 2017 s-au purtat mult culorile puternice, chiar și culorile neon sau nuanțe de albastru și verde. În 2018 culorile de păr care se poartă cel mai mult sînt cele naturale, în special șatenul și blondul.


Șatenul ciocolatiu pe un păr lucios


Charles Worthington, ambasadorul unei mărci celebre de produse de hair styling, vorbește despre un șaten ciocolatiu care vine bine oricui. ”Aș spune că șatenul ciocolatiu va fi la modă. Cu condiția ca părul să arate sănătos și lucios. Pentru mine, e cel mai important”, spune stilistul. El a dat ca exemplu culoarea în care s-a vopsit Eva Longoria pentru festivalul de la Cannes. Un șaten natural, cu cîteva șuvițe ușor mai deschise, ciocolatii.


Recomandarea ar fi să renunțăm în 2018 la negrul albăstrui sau la negrul intens și să optăm pentru culori mai dulci și mai ”potolite”.


Culoarea mierii pentru blonde


Dacă ești blondă, nu trebuie să treci la șaten ca să fii la modă în 2018. Există opțiuni și pentru cele cu părul deschis la culoare. Stilistul Charles Worthington recomandă culoarea mierii aurii. Este nuanța pe care o poartă acum topmodelul Gigi Hadid. Și de această dată, un luciu sănătos este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta în păr.


Nu se mai poartă blondul foarte deschis, platinat și, evident, este interzis părul degradat, cu vîrfurile arse de oxidant. Dacă vopsitul ți-a distrus părul, cel mai bine este să optezi pentru o tunsoare mai scurtă, un bob sau chiar o tunsoare pixie.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load