COVID-19 în MOLDOVA

Cel mai eficient tratament naturist care ajută la regenerarea ficatului

Cel mai eficient tratament naturist care ajută la regenerarea ficatului

Ficatul este un organ de maximă importanță pentru organismul nostru, efectuînd funcții pe care niciun alt organ nu le pot efectua. Ficatul este singurul organ care se regenerează, însă poate fi dereglat de un stil de viață neadecvat.

Pentru a-l menține sănătos, unii specialiști recomandă tratamente naturiste pentru ficat.

Tratamente naturiste pentru ficat. Ceaiul Verde

Ceaiurile din plante sînt extrem de benefice ficatului, iar ceaiul verde este poate cel mai bun tratament hepatic. El ajută la detoxifierea ficatului și îi îmbunătățește funcționarea.


Ceaiul de rostopască este recomandat în special celor care suferă de afecțiuni ale ficatului. Conține numeroși factori protectori pentru ficat. Singurul dezavantaj este gustul extrem de amar al ceaiului, care poate fi îndulcit însă cu miere și cu cîteva felii de lămîie.

Ceaiul de anghinare este o alternativă la cel de rostopască, fiind similare atît în efect, cît și în gust.

Ceaiul de sunătoare are de asemenea proprietăți calmante pentru ficat, ajutînd la refacerea celulelor hepatice, dar și la detoxifierea organismului.

Tratamente naturiste pentru ficat. Sucul de spanac și morcov

Sucurile din legume sînt la baza oricărui tratament naturist pentru ficat. Sucul de spanac și morocov este o băutură recomandată și celor care suferă de ciroză.

Semințele de in, presărate în salate, ajută la menținerea sănătății ficatului. Semințele pot fi consumate cu iaurt sau în sandwich-uri.

Turmericul, un condiment oriental, ajută la regenerarea țesutului hepatic și stimulează activitatea vezicii biliare, ajutînd la detoxifierea organismului.

Pentru alte tratamente naturiste pentru ficat, cereți sfatul unui specialist.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load