COVID-19 în MOLDOVA

Ceaiul minune anti-îmbătrînire crește imunitatea și reglează tensiunea arterială

Ceaiul minune anti-îmbătrînire crește imunitatea și reglează tensiunea arterială

Ceaiul miraculos care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Este alternativă ideală la băuturile răcoritoare.

De ce să le mai consumi, cînd acest ceai delicios, pe lîngă proprietățile benefice pentru sănătate, hidratează și ține cu succes locul băuturilor din comerț.

Ceaiul de hibiscus se poate consumă și că ice tea, adăugînd cuburi de gheață. Dar care sînt utilizările sale miraculoase?

Poate regla tensiunea arterială

Unul dintre beneficiile ceaiului de hibiscus este și reglarea tensiunii. Mai multe studii arată că băutură ar putea ajută persoanele ce suferă de boli cardiovasculare, însă mai mai multe studii în domeniu sînt necesare pentru a trage concluzii semnificative, transmite doctorulzilei.ro.


Ajută sistemul imunitar

Deliciosul ceai conține cantități mari de vitamina C și fier, substanțe cunoscute pentru importantă lor în sistemul imunitar, spune nutriționistul Erica Ingraham.

Consumul frecvent de ceai de hibiscus te poate ajută să ai un organism puternic, care lupta cu succes împotriva virusurilor sezoniere și a bacteriilor. De aceea, este perfect atît în perioada rece și în momentul de tranziție dintre anotimpuri, cît și vara.

Abundă în antioxidanți

Ceaiul de hibiscus este o sursă excelență de antioxidanți, acele elemente care lupta împotriva radicalilor liberi și mențîn trupul tînăr și sănătos. Aceștia se găsesc în antocianine, pigmenții care dau culoarea roșiatică intensă a hibiscusului.

Bineînțeles, antioxidanții se găsesc în numeroase ceaiuri, mai ales în cel verde. Însă, spre deosebire de acesta, ceaiul de hibiscus poate fi consumat la orice ora, fără să deregleze programul de somn, iar gustul sau este mai puțîn puternic.

Ceaiul de hibiscus este numai bun pentru momentele în care ai poftă de un ceai aromat, dar ai vrea să încerci ceva deosebit. Are un gust fructat, ușor acrișor, asemănător cu cel al fructelor de pădure, dar o idee mai floral.

În plus, beneficiile ceaiului de hibiscus sînt nenumărate, chiar dacă sînt mai puțîn cunoscute de publicul larg. În Egiptul antic, acesta era folosit pentru a potoli setea și pentru a răcori corpul după zile lungi și caniculare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load