Ce spune semnătura ta despre tine

Ce spune semnătura ta despre tine

Scriem tot mai puțin cu mîna de cînd folosim mai mult calculatoarele și telefoanele inteligente. Dar pe documentele și actele oficiale ne punem semnătura personală, pe care grafologii o numesc una dintre cele mai importante amprente ale personalității noastre. Semnătura arată cine vrei să fii și cum vrei să te vadă cei din jur. Descoperă ce secrete dezvăluie despre tine semnătura ta!


Semnătura unei persoane este unică și aproape imposibil de imitat. Ia o foaie de hîrtie și scrie-ți semnătura de cîteva ori. Vei vedea că niciuna dintre semnăturile tale nu seamănă perfect cu celelalte. Cu toate acestea, există cîteva trăsături identice de la o semnătură la alta care spun multe despre tine, despre personalitatea și aspirațiile tale.


Înclinația semnăturii


În general, semnăturile sînt înclinate spre stînga, în sus sau în jos. Grafologii spun că înclinația semnăturii tale este o trăsătură atît de puternic înrădăcinată în mintea ta, încît, dacă încerci să o schimbi, este posibil să îți dea o ușoară senzație de amețeală sau de lipsă de confort.


Înclinația spre stînga: dacă literele din semnătura ta sînt înclinate spre stînga, înseamnă că ești o persoană ușor introvertită, atașată de trecut și de familie, de persoanele care au avut o semnificație aparte în viața ta; ai o fire emotivă, te enervezi ușor, dar ții toate supărările în tine multă vreme pînă cînd răbufnești și reușești să clarifici situația.


Înclinația spre dreapta: dacă literele din semnătura ta sînt înclinate spre dreapta, înseamnă că ești o persoană activă, cu o gîndire pragmatică și pozitivă; îți place să comunici cu cei din jur, să observi și să fii observată; uneori devii insistentă sau băgăcioasă, ceea ce ți-ar putea aduce prejudicii în relația cu ceilalți.


Cum te trădează literele înalte


Dacă semnătura ta conține litere precum "b, d, f, l, h sau t", urmărește cu atenție modul în care le scrii:


Dacă îți place să lungești aceste litere, să pară cât mai înalte, înseamnă că ești o fire ambițioasă și puternică, abilă și capabilă să lupte pentru obiectivele sale; pe de altă parte, este posibil adesea să ai dorințe și aspirații nerealiste. Dacă scrii aceste litere cît mai mici și scurte, că abia depășesc celelalte litere din semnătură, înseamnă că te gîndești foarte bine și analizezi cu grijă deciziile și acțiunile tale, că nu iei nicio hotărîre în pripă și că ești răbdător, dar și realist.


Cum scrii literele cu bucle


Dacă semnătura ta conține litere precum "f, g, j, p sau y", care se scriu de mînă cu bucle în partea de jos, urmărește cu atenție modul în care scrii aceste bucle:


Dacă faci buclele doar pe jumătate, înseamnă că încerci să eviți responsabilitățile, confruntările directe și riscurile prea mari. Dacă faci bucle rotunde și pline, acest fapt denotă senzualitate, farmec, putere de seducție și multă încredere de sine. Dacă înlocuiești buclele cu linii simple, înseamnă că ești o fire dinamică, nerăbdătoare, care se grăbește să finalizeze ceea ce are de făcut, fără să se gândească prea mult la consecințe.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load