COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce se ascunde în spatele cuvîntului coronavirus? (FOTO)

Ce se ascunde în spatele cuvîntului coronavirus? (FOTO)

Dacă vom lua cuvîntul coronavirus și-l vom citiți invers, vom primi cuvîntul Surivanoroc, care seamănă cu un fel de descîntec.

Este de menționat faptul că el poate fi găsit în manuscrisele antice, în limba hindi. În traducere din această limbă, Surivan or oc înseamnă "Răsărit și Ochi".

Iar acest lucru amintește de simbolul masonic deja prezent pe dolar - "ochiul atotvăzător" sau "delta radiantă", simbolizîndu-l pe Marele Arhitect al Universului, care urmărește lucrările zidarilor liberi. El este reprezentat printr-un ochi, înscris într-un triunghi, o piramidă, cu o ochi radiant atotvăzător deasupra ei.

Aspectul exterior al simbolului masonic oferă o trimitere la Ordinul Illuminati. De asemenea, el este asociat cu Guvernul Mondial - un grup de oameni puternici care conduc lumea și îi crează soarta în taină.


Piramida în sine, de asemenea, are legătură cu masonii. Sub forma unei piramide ei reprezintă sistemul de cunoștințe, gradul de dedicare a participanților. Cu cît este mai aproape de vîrf, cu atît mai mult adevăr i se deschide celui dedicat. În plus, în piramidă există 13 nivele, care este un număr simbolic al masonilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load