Ce mai face fostul spion Anna Chapman, poze nemaivăzute de public

Ce mai face fostul spion Anna Chapman, poze nemaivăzute de public

Ce mai face fostul spion Anna Chapman, expulzată din SUA, după ce a fost deconspirată. În timp ce fostul spion Sergei Skripal se luptă pentru viața lui, un fost spion rus, care a fost subiectul unui schimb în 2010 între SUA și Rusia, cunoscuta Anna Chapman, își arată formele voluptoase pe o plajă din Thailanda.


De când s-a petrecut schimbul, fostul spion al SVR a devenit multi-milionară, având o afacere în domeniul imobiliar și propria casă de modă. Ea mai lucrează ca prezentator de TV.

FOTO | Ce mai face fostul spion Anna Chapman, expulzată din SUA, după ce a fost deconspirată
ok.ru

Neclintită de faptul că a fost lăsată fără pașaport britanic chiar de către Theresa May, Istagramul lui Chapman este plin de poze cu ea relaxându-se pe o plajă de lux din Phuket, Thailanda, unde o noapte costă aproximativ 700 de dolari.

FOTO | Ce mai face fostul spion Anna Chapman, expulzată din SUA, după ce a fost deconspirată
ok.ru

Ultimele sale fotografii o arată stând la soare pe plaja insulei Rawai și își face timp pentru a-l lăudat pe fostul spion și actualul președinte al Rusiei, Vladimir Putin, care în urmă cu 8 ani a primit-o acasă cu cântece patriotice, când a fost dată afară din SUA, după ce a fost deconspirată de FBI.

FOTO | Ce mai face fostul spion Anna Chapman, expulzată din SUA, după ce a fost deconspirată
ok.ru

„Este cu siguranță o senzație”, a spus ea despre ultimul discrus ținut de Vladimir Putin, în care președintele Rusiei a spus că țara sa are o nouă armă nucleară hypersonică, capabilă să distrugă orice rachetă inamică.

FOTO | Ce mai face fostul spion Anna Chapman, expulzată din SUA, după ce a fost deconspirată
ok.ru

„Lumea s-a schimbat. Nu o să fie posibil să vă strâmbați în fața Rusiei fără să fiți pedepsiți”, a mai scris fostul spion, potrivit Daily Mail.


Fostul spion atrăgător propagă mesajele Kremlinului. Ea a mai comentat și otrăvirea spionului rus Skripal, un bărbat care a fost catalogat drept „trădător” și „copil din flori” la o televiziune de stat din Rusia.


„Sergey Lavrov (ministru de Externe) a declarat că SUA se pregătește de un război nuclear cu Rusia și următoarea zi, președintele a anunțat noua noastră armă strategică – înseamnă că liderii țării sunt serioși când vine voba de un război cu SUA. Putin a alertat că avem un răspuns. Rachetele de croaziere și torpilele cu motoare nucleare, armele supersonice și laser – acestea sunt armele viitorului care devenit realitate mulțumită oamenilor noștri de știință”, a mai spus fostul spion pe o rețea socială.


Totodată, ea și-a alertat cei 108.000 de urmăritori de pe Instagram că: „SUA în noua lor doctrină arată că armele nucleare pot fi folosite ca răspuns la orice fel de amenințare. În Siria se poartă cu foarte mare cinism (…). În opinia mea, comparând cu situația de acum, Războiul Rece a fost un joc în nisip”.


Anna și-a invitat fanii să intre în competiția de a da un nume noii rachete a lui Putin.


„Ultilizatorii de internet votează pentru diferite variante. Cele mai de top sunt: Givi, Tăcere, Cenușă, Cheburashka, Visul American, Muromets, Surpriză și Orfan. Tu cum ai numi această armă supermodernă a Rusiei?”, a mai scris ea.


Într-o altă fotografie, Anna Chapman – care încă folosește numele de familie a fostului soț – este văzută cum încearcă să convingă tinerii să se alăture armatei Rusiei. Criticii au comparat acest gest cu „Tinerii lui Hitler”, în timp ce susținătorii arată că ea oferă șoclarilor instruire militare pentru a-i ține în afara pericolelor.


În 2015, fostul spion a dat naștere unui băiețel, dar nu a dezvăluit identitatea tatălui său.


Chapman a lucrat ca prezentator tv la un show numit „Misterele Lumii” de la Ren-TV, un canal deținut de Grupul Media Național, a cărui director este fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 34 de ani – presupusa amantă a lui putin.


Chapman, care are și un magazin de haine la Moscova, a făcut o avere de când a fost prinsă în timpul unei operațiuni de spionaj în New York.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load