TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce fel de persoană eşti, în funcţie de poziţia în care dormi

Ce fel de persoană eşti, în funcţie de poziţia în care dormi

Te-ai gîndit vreodată că poziţia în care dormi ar putea spune ceva despre personalitatea ta?

Specialiştii sînt de părere că aceste două lucruri sînt strîns legate unul de celălalt…

Pe spate, cu mîinile în sus

Dacă eşti genul de persoană care doarme aproape întotdeauna pe spate, cu mîinile în sus, înseamnă că îţi place să fii în centrul atenţiei întotdeauna. De asemenea, conform specialiştilor, această poziţie de somn denotă şi faptul că eşti o bună ascultătoare pentru problemele prietenilor, dar şi că îţi place să ajuţi pe oricine are nevoie.


Pe spate, cu mîinile pe lîngă corp

Această poziţie de somn denotă faptul că eşti o persoană liniştită, uneori retrasă, care îşi vede de problemele sale şi căreia nu îi place să se bage în vieţile altora.

Pe burtă

Îţi place la nebunie să te arunci cu faţa în pernă, să stai cu mîinile ridicate, ca şi cum ai îmbrăţişa perna, şi să-ţi relaxezi picioarele şi spatele, dormind pe burtă? Înseamnă că eşti o persoană sociabilă, amuzantă, care adoră să îi distreze pe ceilalţi şi căreia nu îi plac schimbările, de niciun fel.

Într-o parte

Conform specialiştilor, cei care preferă să doarmă pe o parte sînt persoane hotărîte, care ştiu ce îşi doresc de la viaţă şi care fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a-şi atinge ţelurile în viaţă.

Încovoiată

Dacă dormi încovoiată, cu picioarele apropiate de piept, înseamnă că eşti genul de persoană care vrea să pară dură cu ceilalţi, dar în realitate eşti foarte sensibilă.

Perfect dreaptă

Dormi perfect dreaptă, cu mîinile apropiate de corp? Paradoxal, se pare că asta înseamnă că eşti o persoană deschisă, sociabilă, foarte prietenoasă.

Jumătate pe burtă, jumătate într-o parte

Te culci pe burtă, dar mai mereu îţi ridici un picior într-o parte şi ajungi să dormi într-o poziţie ciudată, dar foarte confortabilă, după părerea ta? Specialiştii cred despre tine că eşti genul de persoană care nu se mulţumeşte cu lucruri mărunte în viaţă şi care îşi doreşte întotdeauna să-şi depăşească limitele.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load