COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce este al treilea ochi și vezi care sînt semnele care îți arată că l-ai activat

Ce este al treilea ochi și vezi care sînt semnele care îți arată că l-ai activat

Culturile străvechi aveau credința că fiecare om deține un al treilea ochi spiritual care îi dă acestuia posibilitatea de a se conecta cu înțelepciunea sa interioară și de a conștientiza legătura dintre trup și spirit.

Al treilea ochi era privit ca un semn spiritual care îți conferă o stare de beatitudine și iluminare și care te ajută să-ți conștientizezi potențialul de a pune în practică orice gîndești cu mintea.

Astăzi, cel de-al treilea ochi este atribuit glandei pineale, adică epifiza. Aceasta este o glandă endocrină, de forma unui con, mică cît un bob de mazăre, situată între cele două emisfere cerebrale. Ea este cunoscută ca fiind responsabilă pentru secreția de melatonină, hormonul care joacă un rol esențial în durata și calitatea somnului, crește abilitatea de a reaminti visele, întărește sistemul imunitar, crește libidoul și susține funcțiile de percepție și adaptare la anotimpuri. De aceea sărutul pe frunte reprezintă, pe lîngă un gest de afecțiune, și o conectare a persoanei care face acest gest cu eu-l tău. Este cel un gest al iluminării și al contopirii cu tine, în cel mai profund mod.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load